1000m² FIETSPLEZIER
BIJNA 1000 FIETSEN OP VOORRAAD
PROFESSIONELE WERKPLAATS
0 items

Wat is het verschil in de Craft zemen?

Craft

Craft is met name bekend om haar hoogwaardige onderkleding. Maar dat is niet alles, ze blijven groeien en hebben ook een groot en kwalitatief super assortiment in fietskleding! De innovatiekracht van Craft leidt tot continue verbeteringen aan hun producten. In deze blog lichten wij graag de verschillen in de diverse zemen van Craft toe. Hier kan je lezen wat jarenlange innovatie voor resultaten heeft gedaan om de zemen van Craft optimaal te laten aansluiten op onze wensen. voor de zemen in de Craft fietsbroeken en welke zeem aansluit op jouw wensen.

Craft C1 Infinity Zeem

De C1 Infinity zeem is de absolute favoriet van Team DSM. Het C1 zeem is zeer geschikt voor hoge intensiteit fiets ritten en lange afstanden. Dit zeem heeft het dikste (14 mm) zitvlak van alle Craft zemen. Het gebied rondom de zitvlakken is erg zacht en beidt veel demping. Het zeem sluit mooi aan om je lichaam en beweegt met je mee voor ultiem zitcomfort. Hij is voorzien van het E.M.I. (Elastic Mesh Insert): een technologie die ervoor zorgt dat de mannelijke geslachtsdelen in een meer natuurlijke positie blijven in plaats van samengedrukt te worden. Dit zorgt voor een natuurlijke doorbloeding en lager gevoel van vermoeidheid. Het zeem is bedekt met een biologische keramische stof van kleimineralen voor de optimale thermoregulatie: zo blijf je koel tijdens warme omstandigheden, maar ook warm op koudere dagen!

Links de herenzeem en rechts de dameszeem

Craft C2 Infinity Zeem

Het Infinity C2 zeem is speciaal ontwikkeld voor gedreven fietsers die graag een hoge kwaliteit zeem willen. De C2 is naadloos en opgebouwd uit maar liefst drie lagen (totaal 12 mm). De eerste laag bestaat uit 4-way stretchmateriaal dat de bewegingen van het lichaam volgt. De tweede laag is gemaakt van schuim met een gemiddelde dichtheid dat zorgt voor een zacht zitvlak. De derde laag bestaat uit een ondersteunend, dikker schuim met hoge dichtheid. Samen met de tweede laag is dit de perfecte combinatie om hobbels en dus het schokken te absorberen. Dit zeem kent ook een uiterst goede luchtcirculatie en is laser gesneden voor optimaal comfort tijdens de rit.

Links de herenzeem en rechts de dameszeem

Craft C3 Infinity

De Infinity C3 zemen zijn geschikt voor alle soorten fietsers die graag een comfortabel gevoel willen tijdens een fietsrit. Het zeem is naadloos en laser gesneden voor optimaal comfort. Het beweeg bovendien met je lichaam mee dankzij haar 4-way stretchmateriaal. Dit zeem beschikt over een (holle) vezeltechnologie waardoor zweet goed wordt afgevoerd en niet voor wrijving zal zorgen en op de juiste plek blijft zitten. De Craft C3 biedt elasticiteit, comfort en voldoende ondersteuning. Het zeem is op het zitgedeelte 12 mm dik en aan de buitenrand 3 mm.

Links de herenzeem en rechts de dameszeem

Craft C4 Infinity zeem

De C4 Infinity is een echt instapzeem van Craft en zit voornamelijk in mountainbike- of onderbroeken van Craft. Dat het een instapmodel is zegt nit dat je er geen rondje van pak en beet 70 km kan fietsen. Langere afstanden kunnen ook zeker met dit zeem. De technologie is alleen vrij basic en wij zouden dit zeem aanraden als bijvoorbeeld onderbroek tijdens de vele fietstochtjes met de e-bike. Net voor het beetje meer zitcomfort.

Links de herenzeem en rechts de dameszeem

Welk zeem raden wij aan?

Het Infinity C1 zeem is het meest hoogwaardige exemplaar van Craft. Deze wordt echter op de voet gevolgd door het Infinity C2 zeem. Het Infinity C3 zeem is meer een instapmodel, maar ook nog steeds van hoge (en dus uitstekende) kwaliteit. De Infinity C4 zien wij liever als extra steuntje tot zitcomfort maar raden wij niet aan voor de vervende fietser en lange afstanden. Wij hopen dat je uit deze blog wijzer bent geworden over de verschillen tussen de zemen en hopen dat je nu de juiste keuze kunt maken.