Over ons

Over Goossens

Over Goosssens
Sinds 1971 is Goossens dé fietsspecialist van de Achterhoek en omstreken, gevestigd in Borculo, Lochem en Laren. Met een breed assortiment, goede service en persoonlijk advies van professionals is elke fietsliefhebber bij Goossens aan het juiste adres. U kunt bij ons niet alleen terecht voor uw racefiets of mountainbike, maar ook voor uw stadsfiets of e-bike. Of u nu een van onze winkels bezoekt of online uw producten bestelt, wij zorgen ervoor dat u met plezier op de fiets zit.

We Like Your Bike
Wij hebben honderden fietsen, onderdelen, kleding en accessoires op voorraad. Dit betekent dat er hoogstwaarschijnlijk ook iets voor u tussen zit. Komt u er zelf niet uit? Wij hebben deskundig personeel met ieder zijn/haar eigen specialiteiten. Zo kan altijd iemand u de juiste informatie en/of tips meegeven. In onze winkel is er een mogelijkheid om even een rondje op de fiets te rijden, al uw vragen te stellen en kleding te passen uit onze collectie. Kom gerust een keer op bezoek, zodat u met de perfecte fiets, onderdeel, accessoire of kledingstuk naar huis gaat.

Jarenlange ervaring
In 1971 werd Benny Goossens eigenaar van een winkel met ijzerwaren, wasmachines en fietsen. Benny verkocht liever fietsen en bromfietsen en besloot om te stoppen met de verkoop van ijzerwaren en wasmachines.Midden jaren 80 werd er afscheid genomen van de bromfietsen. Goossens specialiseerde zich in racefietsen, waar in een later stadium ook de mountainbikes bij kwamen. Na 15 jaar in de zaak gewerkt te hebben, nam medewerker Henk Beumer op 1 januari 1996 de zaak over van Benny Goossens. Onder zijn leiding groeit de zaak erg snel. Zo snel, dat er gezocht werd naar een nieuwe locatie. De nieuwe winkel – aan de Korenbree in Borculo – werd op 1 maart 2002 geopend, met twee verdiepingen fietsplezier. Inmiddels zijn er twee vestigingen bij gekomen: in Lochem en in Laren. Naast de winkels in Borculo, Lochem en Laren zijn er nog drie zelfstandige Goossens-winkels in Gelderland waarmee we samenwerken.

screws-600491_1920

ONZE VESTIGINGEN

GOOSSENS BORCULO

Racefiets, mountainbike- en trekkingspecialist
Ruim assortiment stadsfietsen en e-bikes
Ruim assortiment fietskleding, accessoires en onderdelen.
Occasions: sportfietsen.
Fietsmetingen, zadelmetingen.
Fietsreparaties.

Goossens Lochem

Stadsfiets- en e-bikespecialist.
Occasions: stadsfietsen en e-bikes.
Fietsaccessoires en onderdelen.
Fietsreparaties.

In al onze winkels is er de mogelijkheid om even een rondje op de fiets te rijden, al uw vragen te stellen en kleding te passen uit onze collectie. Kom gerust een keer langs, zodat u met de perfecte fiets, onderdeel, accessoire of kledingstuk naar huis gaat.