1000m² FIETSPLEZIER
BIJNA 1000 FIETSEN OP VOORRAAD
PROFESSIONELE WERKPLAATS
0 items

Shimano RC Serie

De RC fietsschoenen serie van Shimano bevatten fietsschoenen voor zowel de beginnende als de ervaren fietser.

Shimano RC100

De Shimano RC100 is een functionele racefiets schoen die perfect aansluit bij de wensen van beginnende wielrenners. Deze voordelige fietsschoen is geïnspireerd door race-stijlen en race-eigenschappen. De schoen is op de bovenzijde voorzien van synthetisch leer met gaastextuur. Hierdoor beschikt deze racefiets schoen over een comfortabele pasvorm en een verbeterd ademend vermogen. Op de bovenzijde zijn ook 3 slijtvaste klittenbandsluitingen geplaatst, waardoor je de RC100 goed en stevig kunt afstellen. Daarbij is het klittenband asymmetrisch geplaatst om de spanning op het hoogste punt van de voet te verlichten.

Shimano RC300

De Shimano RC300 is een racefiets schoen voor heren, welke garant staat voor veel fietsplezier op de weg. Deze kwalitatieve fietsschoen beschikt over een heerlijke pasvorm en geavanceerde traptechnologieën.
De bovenzijde van de Shimano RC300 bestaat uit geperforeerd synthetisch leer, wat zorgt voor een heerlijke pasvorm en ademend vermogen. Dankzij de perforaties is de kans op oververhitte voeten een stuk kleiner gemaakt. Via de BOA® L6-draaisluiting met asymmetrisch geplaatste middenflap, is deze racefiets schoen snel en precies af te stellen. Een simpele draai aan de knop is al voldoende om hem iets strakker te laten zitten. Zelfs tijdens het fietsen is de BOA-sluiting veilig en verantwoord te gebruiken.

Shimano RC500

De Shimano RC500 W is een lichtgewicht en middelstijve racefiets schoen voor dames, waarmee prestaties naar een hoger niveau worden gebracht. De bovenstructuur is voorzien van surround wrapping, waardoor de kans op overlappingen minimaal is. Dit resulteert in een betere pasvorm en een beter comfort. De lage schachthoogte en de tussenzool van deze fietsschoen helpen de voet te stabiliseren. Bovendien zorgt dit ervoor dat de krachtoverdracht op de pedalen en de trapefficiëntie effectiever zijn. De bovenschoen is gemaakt van een combinatie tussen gaas, TPU en kunstleer. Deze samenstelling zorgt voor een comfortabele pasvorm en een betere ventilerend vermogen.

Shimano RC700

De Shimano RC700 is een compleet uitgeruste wedstrijdschoen voor comfort en pure trapprestaties. Gemaakt van uiterst stijve, lichtgewicht zool van carbonfibercomposiet SHIMANO DYNALAST helpt afremverlies te beperken. Soepel kunstleder met hoge dichtheid en geperforeerde ventilatiegaten voor een uitstekende pasvorm. Twee onafhankelijke BOA® L6 -verstellers maken snelle micro-afstellingen van de spanning mogelijk. Afstelbare powerzone vetergeleider zorgt dat de voorvoet stevig op zijn plaats blijft.