Fiets van de zaak? Ga gewoon leasen!

Vanaf 1 januari 2020 wordt het een stuk eenvoudiger om op een fiets van de zaak te rijden. Een fiets lease je dan op dezelfde manier als een auto: met een vaste bijtelling. Die bijtelling is voor fietsen vastgesteld op 7%. Dat betekent dat je al voor een paar euro per maand een (elektrische) fiets van de zaak kunt rijden. En die fiets mag je ook nog eens privé gebruiken! Welke voordelen heeft e-bike lease nog meer voor jou? Lees dat hier onder.

Waarom een fiets leasen?

De diverse lease-opties maken fietsen betaalbaar voor iedereen Nederlander. De aanschaf van bijvoorbeeld een elektrische fiets is een behoorlijke investering. Als u die investering niet in één keer kunt of wilt betalen dan is een vast leasebedrag per maand een heel goed alternatief. Daarnaast maken diverse opties van fietslease het voor bedrijven mogelijk om fietsen bij werknemers te promoten. Gezonde, fitte werknemers dragen bij aan minder ziekteverzuim, dus dat betekend voordelen voor iedereen.

Nederland is een echt fietsland. Per jaar fietst een Nederlander gemiddeld 1.018 kilometer. Als het op fietsen aankomt zijn we dus echte kilometervreters. Ook op weg naar ons werk leggen we de nodige kilometers af. Wanneer het om die ritjes naar het werk gaat, pakken we vaak nét wat te snel de auto.

Met een leasefiets van Goossens wordt het nu makkelijker en gezonder om op het werk te komen. U staat nooit meer vast in de file, er zijn geen hoge aanschafkosten aan het leasen van een fiets verbonden. Met een e-bike komt u nooit meer bezweet aan op uw werk en heeft u een keer pech, dan helpt de lease maatschappij u direct. Bij Goossens least u namelijk een fiets inclusief services als pechhulp en onderhoud & reparatie. Daarnaast bent u verzekerd tegen diefstal en schade én gaat de leasefiets gepaard met een ongevallen opzittende(n)verzekering inclusief een verhaalsrechtsbijstand verzekering. Zorgeloos en gezond onderweg met uw eigen leasefiets via Goossens Borculo.

Hoe werkt dat leasen nou precies?

Bij ons kunt u uw fiets, bijvoorbeeld een high speed e-bike, leasen op basis van een operationele lease constructie. In ruil voor een vast bedrag per maand least u een (elektrische) fiets naar keuze, inclusief alle bijbehorende kosten. In overleg met uw werkgever kunt u zelf een fiets uitzoeken. Na de leaseperiode kunt u er voor kiezen om de fiets over te nemen voor een van tevoren afgesproken bedrag. Een fiets die bijvoorbeeld veel wordt geleaset, is de veelzijdige Stromer e-bike. Deze e-bike is milieuvriendelijk, maar ook stijlvol en galant. U kiest zelf een frame, de onderdelen, accessoires en een accu en motor die passen bij uw behoeften.