Bescherm uw fiets met TopSeal coating

TopSeal lakbescherming

Geef het frame van uw fiets permanente lakbescherming

Of u nu een ATB- of racefiets heeft. U kunt uw fietsframe laten behandelen met TopSeal voor optimale bescherming.

De hele buitenkant beschermd

TopSeal beschermt de lak van de buitenkant van het frame van uw fiets, zowel de metalen delen als de delen van carbon worden beschermt. TopSeal kan aangebracht op glanzende maar ook op matte fietsen.

Harder dan hard

TopSeal is nog harder dan de laklaag waarmee uw fiets normaal gesproken uit de fabriek komt. TopSeal is een zogenaamde keramische coating, die een verbinding aangaat met de harde blanke laklaag. Zo is de lak nog een stuk beter beschermd tegen krassen en uv-straling, maar ook tegen vogelpoep, insectenresten, boomsappen, strooizout, chemische stoffen en nog veel meer onheil. TopSeal heeft een andere werking dan de ander coatings die u misschien wel kent. Die vormen alleen een laagje over de lak heen en zijn daardoor beduidend gevoeliger voor slijtage.

Hydrofobisch effect

TopSeal geeft het oppervlak een permanent hydrofobische (waterafstotende) werking waardoor uw fiets veel langer schoon blijft.

5 jaar garantie

TopSeal is gemaakt om minstens zo lang mee te gaan als het vervoermiddel waar het op aangebracht is. Eén keer aanbrengen is genoeg voor vele jaren rijden zonder zorgen. Wij geven dan ook 5 jaar garantie op onze behandeling.

U ben natuurlijk erg trots op uw mooie ATB of racefiets maar het is en blijft een fiets om te gebruiken. Bescherm daarom uw kostbare fiets goed en maak het schoonmaken ervan een stuk eenvoudiger.

De kosten om uw frame te laten behandelen met deze TopSeal coating bedragen 175,-.