GOOSSENS GAAT VERHUIZEN

Het is je vast nog niet ontgaan maar Goossens gaat aan het eind van dit jaar verhuizen naar een nieuw pand aan de Prins Bernhardweg 11-13 in Lochem. De winkels in zowel Lochem als Borculo worden samen één grote Goossens winkel die zoals eerder vermeld in Lochem komt.

WIJ HEBBEN DE SLEUTEL!

Vandaag, dinsdag 3 november 2020, hebben wij de sleutel ontvangen van ons nieuwe pand aan de Prins Bernhardweg in Lochem. We gaan hard aan de slag om er een geweldige winkel van te maken, want er moet nog wel het één en ander gebeuren. Op 18 december 2020 gaan we open. Tot die tijd houden wij jullie via deze pagina op de hoogte!

DATUM SLEUTELOVERDRACHT BEKEND

De Lidl is op woensdag 21 oktober 2020 geopend met een nieuw filiaal aan de Julianaweg in Lochem. Goed nieuws dus voor ons! Op dinsdag 3 november zullen wij de sleutel ontvangen van ons nieuwe pand aan de Prins Bernhardweg in Lochem. Wij gaan dan meteen aan de slag om er een mooie & nieuwe winkel te kunnen realiseren.

OPRUIMING WINKEL BORCULO

Doordat we gaan verhuizen vindt er een grote opruiming plaats in de winkel in Borculo (Korenbree 24). Lees hier meer.

#GOOSSENSFOTOCHALLENGE

Goossens heeft ook bij de verhuizing een challenge bedacht, waar jullie aan mee kunnen doen. Namelijk de #GOOSSENSFOTOCHALLENGE. Bij deze vragen wij jullie om een foto te maken die de kans heeft om bij ons in de winkel te komen hangen. Lees hier meer.

Nieuwsbrief Verhuizing

Ben jij nou geïnteresseerd in een nieuwsbrief waarin we jou op de hoogte houden van alles wat er tijdens de verhuizing zal gebeuren?

Schrijf je hieronder in voor onze speciale Goossens verhuisnieuwsbrief!