Winterbeurt Racefiets 2020

De winter staat weer voor de deur, hoogste tijd om je fiets te bedanken voor weer een seizoen goede dienstverlening!

Geef je racefiets een uitgebreide winterbeurt cadeau en je fiets staat in het voorjaar weer klaar om uit de startblokken te schieten. Daarnaast heb je geen plek nodig om je racefiets in de wintermaanden te stallen. Dat doen wij voor je!

Waarom een winterbeurt?
In de winter zijn er vaak rustige momenten bij ons in de werkplaats. Het is dan mogelijk om, met maximale aandacht, uw kostbare racefiets een uitgebreide onderhoudsbeurt te geven.

U kunt uw fiets tot uiterlijk 1 februari aanbieden voor een winterbeurt. We kunnen de winterbeurt uitvoeren op het moment dat de werkzaamheden in de werkplaats het toelaten. Een winterbeurt kan dus niet op afspraak uitgevoerd worden.

We demonteren de gehele fiets, controleren alle onderdelen, maken deze schoon en vervangen deze waar nodig. Indien u een klantenkaart heeft en de fiets direct na het seizoen brengt, belonen wij dat met extra korting op het bestaande tarief van de winterbeurt.

Een winterbeurt racefiets houdt in:
– Complete demontage van alle onderdelen van de fiets.
– Alle onderdelen zorgvuldig poetsen en controleren op slijtage.
– Opbouwen van de fiets en voorzien van nieuw vet.
– 10 % korting op alle gebruikte onderdelen.
– Het winterbeurt tarief geldt voor racefietsen, voor andere fietsen prijs op aanvraag.
Goossens racefiets winterbeurt: €149,- *
Wanneer je de fiets brengt voor zaterdag 12 december: €125,- *
(24,- korting)

* prijs is exclusief onderdelen

Voor het aanmelden en het inplannen van een afspraak voor een winterbeurt kun je telefonisch contact opnemen met 0545-271392 of mailen naar info@goossensborculo.nl