Win VIP-kaarten voor de Amstel Gold Race

Maak kans bij aankoop van BBB Cycling producten

Bij aankoop van een product uit de actie-categorieën; overschoenen, zadeltassen of gereedschap maak je kans op VIP-kaarten voor de Amstel Gold Race. Vul snel je gegevens in en je hoort in de eerste week van april of jij de kaarten gewonnen hebt. Nog geen BBB-product uit de actie categorieën aangeschaft? Geen paniek, je kan nog meedoen tot en met 24 maart.

Beleef en geniet van de Amstel Gold Race vanaf de eerste rij

"Het ‘Beleef & Geniet’ arrangement biedt je een middag vol wielerplezier en genot. Volg alle gebeurtenissen rondom de Amstel Gold Race op de voet als een echte VIP-gast." - Amstel Gold Race

Dichterbij de Amstel Gold Race dan dit kom je niet. Het ‘Beleef & Geniet’ arrangement verzekert je van een middag vol wielerplezier. Vanaf de eerste doorkomst bent je welkom in het AGR VIP-paviljoen. Het paviljoen biedt je een onvergetelijke dag met de mogelijkheid om alle doorkomsten, de finishes, de huldigingen en het eerste interview met de kersverse winnaars live mee te maken. Uiteraard onder het genot van een uitgebreid assortiment aan hapjes en drankjes.

Je bent getuige van zowel de heren als de dameswedstrijd. Op verschillende schermen in het paviljoen zijn deze te volgen. Daarnaast heb je vanaf het VIP-terras zicht op de finishlijn en kan je alle doorkomsten en finishes van dichtbij meemaken. Je komt als bezoeker nergens dichter bij de finish, een unieke beleving! Het Amstel Gold Race VIP-paviljoen is het ideale dagje uit voor de wielerliefhebber.

Datum en Tijd: Zondag 21 April 2019, van 11.00uur tot ±18.30uur.                                             Lees hier meer

Vul hieronder je gegevens in: