19feb

Verhuizing Goossens Lochem

Goossens Lochem staat momenteel op het punt om te gaan verhuizen. Momenteel bevindt Goossens Lochem zich nog aan de Julianaweg 11 in Lochem. Maar, per (halverwege) maart 2019, zullen wij volledig over gaan naar de Julianaweg 9. Precies, het naastgelegen pand.

De komende maand(en) zullen wij bezig zijn om van de voormalige ‘paardenwinkel’ een heuse fietsenwinkel te maken. Omdat wij natuurlijk zo min mogelijk willen verhuizen hebben wij momenteel een verhuis opruiming! De acties kunt u vinden bij Goossens Lochem.

Maar, jullie zouden toch naar het huidige Lidl pand in Lochem verhuizen?

Dat klopt. De Julianaweg 9 is een tijdelijke vesting voor Goossens Lochem. Vanaf 1 april zal de bouw van de ‘nieuwe Lidl’ starten. Dat het bouwen van zo’n groot, nieuw pand tijd nodig heeft is de reden dat wij ons tijdelijk elders vestigen. Zodra de nieuwe Lidl klaar is zullen wij het oude Lidl pand omtoveren tot een heus fietspaleis. Denk hierbij aan medio 2021, nog heel veel nachtjes slapen dus.

Goossens Borculo blijft gewoon open

Goossens in Lochem is inmiddels verhuisd naar het naastgelegen pand, omdat de Lidl in Lochem een nieuwe winkel wil bouwen op de plek waar wij eerst zaten. Zodra de nieuwbouw supermarkt klaar is zal Goossens Lochem zich vestigen in het huidige Lidl pand. Dit zal naar verwachting ongeveer eind 2020 plaatsvinden. De winkel in Borculo blijft, ook na de verhuizing in 2020, gewoon geopend voor al uw sportieve fiets ambities. 

UPDATE VERBOUWING + VERHUIZING

In onderstaande tijdlijn brengen wij jullie op de hoogte van de vorderingen en aanpassingen van onze verbouwing + verhuizing.

Dinsdag 12 februari 2019
We zijn in het bezig van de sleutels van ons nieuwe pand. Als eerste hebben we de oude plafondplaten & tl bakken vervangen voor nieuwe frisse plafondplaten en energiezuinige ledverlichting.

Maandag 18 februari 2019
Vandaag hebben we aan de buitenzijde het groene vervangen voor rood en zijn de kozijnen wit geverfd. Daarnaast is de opbouw van diverse stellingen binnen begonnen.

Zondag 3 maart + maandag 4 maart
In dit weekend hebben wij het volledige inventaris + de gehele voorraad over verhuisd naar ons nieuwe pand. Het was even puzzelen met de indeling maar alles heeft een plekje gekregen. Vanaf heden zijn wij gevestigd aan de Julianaweg 9 te Lochem! Zien we u daar?

Alle hulptroepen; ontzettend bedankt!