Tweedehands fietsmarkt bij Goossens Lochem

Op 3 oktober 2020 vind de Tweedehands fietsmarkt bij Goossens Lochem plaats. Een markt met voor ieder wat wils, of je nou op zoek bent naar een stadsfiets of een e-bike. Kom langs tussen 10.00 en 16.00 uur aan de Julianaweg 9 en tik een fiets op de kop tegen een bodemprijs!

LET OP:
In verband met de verwachte drukte staan de overjarige (nieuwe) fietsen dit jaar in Borculo!

Ga toch (tweedehands) fietsen!

Toe aan een nieuwe fiets? Dan is dit het moment om een fiets aan de haak te slaan. Fietsen is gezond en kost tijdens de fietsmarkt (bijna) niets, we hebben namelijk al fietsen staan vanaf 10,-.

De keuze is reuze tijdens de tweedehands fietsmarkt bij Goossens Lochem. Het aanbod zal variëren van stadsfietsen, kinderfietsen tot e-bikes.

Stadsfietsen zijn er al vanaf 10,-. Tevens verkopen wij huurfietsen en er zullen ook nieuwe fietsen (overjarige modellen) zijn tegen bodemprijzen. Voor elk wat wils.

Zien wij jou op zaterdag 3 oktober tussen 10.00 en 16.00 uur? Het is op de parkeerplaats naast de winkel aan de Julianaweg 9 in Lochem.

OVERJARIGE FIETSEN IN WINKEL BORCULO!

Vanwege de corona regels en de verwachte drukte bij de tweede hands fietsmarkt in Lochem hebben we besloten om dit jaar de overjarige fietsen in de winkel in Borculo te verkopen en dus niet in Lochem.

Vanaf 3 oktober zijn de overjarige fietsen te koop in de winkel in Borculo.