Trek LM+ Serie – actie en voorwaarden

De gehele maand oktober is de complete LM+ serie van Trek bij ons in de aanbieding. Kom langs in de winkel en laat je informeren door een van onze medewerkers over de verschillende varianten die wij hebben staan.
De volledig gesloten kettingkast en interne naafversnelling dragen bij aan het comfortabele en onderhoudsvriendelijke karakter. Afhankelijk van de gewenste actieradius, is er altijd een accu die aansluit bij uw gewenste bereik. 300Wh, 400Wh of 500Wh, de keuze is aan u.
De Active en Active plus motoren van Bosch zijn betrouwbaar, krachtig, fluisterstil en berekenen 1000X p­er seconde de op­timale ondersteuning.
Zodat u kunt genieten van een natuurlijke ondersteuning. Alle Trek elektrische fietsen vallen onder het ‘Be­perkte levenslange garantie’ p­rogramma, dat geeft een zeker gevoel!

Hier onder een kleine greep van ons assortiment aan LM+ Serie fietsen

 • Dames

  Trek LM1+ Lowstep 400Wh accu

  De Trek LM1+ lowstep heeft een betrouwbaar, vertrouwenwekkend aluminium frame met gladde lasnaden. Onderhoudsarme RIDE+ elektrische fiets met middenmotor. Stille, betrouwbare Bosch Active+ middenmotor (40 Nm). Eenvoudig te onderhouden rollerbrakes voor en achter.

  2,499.00 incl. btw Lees meer
 • Dames

  Trek LM1+ Lowstep 500Wh accu

  Je zoekt een betrouwbare, comfortabele elektrische stadsfiets met alle voordelen van het betrouwbare Bosch trapondersteuningssysteem. Je wilt graag een fiets met een hoog gebruiksgemak, zelfs tijdens langere ritten in iets minder goed weer. Verder wil je gemakkelijk kunnen op en afstappen bij een verkeerslicht. De Trek LM1+ Lowstep is een onderhoudsarme partner waar je altijd op kunt vertrouwen.

  2,699.00 2,499.00 incl. btw Lees meer
 • Dames

  Trek LM2+ Lowstep 400Wh accu

  De Trek LM2+ Lowstep is een comfortabele onderhoudsarme elektrische vrijetijdsfiets met een Lowstep framegeometrie waardoor je gemakkelijker kunt op- en afstappen, een geavanceerde Bosch-motor, betrouwbare 7-speed interne versnellingsnaaf, dagrijverlichting en hydraulische velgremmen voor extra remkracht.

  2,799.00 incl. btw Lees meer
 • Dames

  Trek LM2+ Lowstep 500Wh accu

  De Trek LM2+ Lowstep is een comfortabele onderhoudsarme elektrische vrijetijdsfiets met een Lowstep framegeometrie waardoor je gemakkelijker kunt op- en afstappen, een geavanceerde Bosch-motor, betrouwbare 7-speed interne versnellingsnaaf, dagrijverlichting en hydraulische velgremmen voor extra remkracht.

  2,999.00 incl. btw Lees meer
 • Dames

  Trek LM3+ Lowstep 500Wh accu

  De Trek LM3+ Lowstep is een elektrische vrijetijdsfiets die een comfortabele framegeometrie met lage instap combineert met een krachtige Bosch-motor, hoogwaardige onderdelen en een NuVinci aandrijfsysteem waarmee je naadloos schakelend een oneindig aantal versnellingen kunt kiezen. Daardoor rijd je altijd in je optimale cadans.

  3,199.00 incl. btw Lees meer
 • Dames

  Trek LM5+ Lowstep 500Wh accu

  Van het frame tot aan de contactpunten is elk onderdeel van deze elektrische vrijetijdsfiets ontworpen vanuit het oogpunt van ultiem comfort. Door de Lowstep framegeometrie kun je gemakkelijker op- en afstappen. De Bosch 500 Wh accu heeft een hoge capaciteit en dat betekent langer fietsen en minder opladen. Een krachtiger motor resulteert in sneller accelereren wanneer dat van pas komt: bij het stoplicht en bij korte stops tussendoor.

  3,599.00 incl. btw Lees meer

Actie voorwaarden:

 • Actie geldig tot en met 31 oktober 2019
 • Zolang de voorraad strekt
 • Niet in combinatie met andere acties
 • Inruilen beperkt mogelijk, vraag een van onze medewerkers naar de mogelijkheden
 • Korting op basis van de adviesprijs