Terugblik Strade Bianche 2020

We kunnen niet anders zeggen dan dat de Strade Bianche ook dit jaar weer een groot succes was. Zelfs met alle maatregelen die getroffen moesten worden i.v.m. het coronavirus konden er 1000 fanatieke fietsers genieten van de Witte Cross.

Ook wij waren er dit jaar bij. Namens Goossens hebben wij een groot aantal test- en leenfietsen beschikbaar gesteld, hier werd dankbaar gebruik van gemaakt.

De startplek van de Witte Cross was wederom in het sprookjesachtige openluchttheater in Lochem. Na ongeveer 40 km kwam je aan bij de eerste pauze plek waar je iets te drinken kon krijgen met daarbij een overheerlijke koek. Bij de volgende pauze plek stond er een bigband je op te wachten en kon je onder het genot van wat heerlijke deuntjes van je welverdiende pauze genieten. Als je na nog vele onverharde wegen de Lochemse berg weer over was gegaan stuitte je op het bord met daarop de verlossende ”nog 1 km”. Bij de finish, wederom in het openluchttheater,  kon je je bonnetje inleveren voor een heerlijke hamburger.

Wij kunnen niet anders zeggen dan dat de Strade Bianche 2020 een groot succes was. Een groot applaus voor de organisatie die er, ondanks alle maatregelen, voldoende lef voor had om er ook dit jaar een waar spektakel van te maken. Op naar 2021!