Stromer Speed Pedelecs bij Goossens Borculo

Nieuw in het assortiment bij Goossens Borculo: Stromer speed pedelecs

Goossens Borculo mag zichzelf officieel dealer van Stromer speed pedelecs noemen. In onderstaand filmpje zie je in een timelapse hoe wij ons eerste model (Stromer ST1 X) uitpakken en rijklaar maken. Kom gerust bij Goossens Borculo langs en maak kennis met de veelbesproken en onovertroffen Stromer-ervaring.

Benieuwd naar de modellen die wij leveren? Dit leest u onder het filmpje.

Goossens Borculo - Stromer ST1X

STROMER ST1 X
ST1X; dat betekent meer mobiliteit, meer comfort en gegarandeerd meer rijplezier. Zoekt u vervoer in eigen stijl? Met de ST1 X kiest u niet alleen uw kleur, maar maakt u ook de beslissing over uw actieradius en fietsinstellingen via het online OMNI platform!Laat autorijden dus maar over aan de rest. Spring op de ST1 X en geniet van iedere seconde tijdens uw rit door de omgeving.

STROMER ST3 binnenkort in de winkel
De ST3 is voorzien van een stabiel lichtgewicht aluminium frame. De ST3 is verkrijgbaar in 2 kleuren: deep black en cool white. Met de SYNO Drive II motor is er ook een krachtige stap vooruit gezet, zo levert deze motor, indien gewenst, onder elke omstandigheid het vermogen van maar liefst 820W. Daarbij zorgen de Pirelli Cycle-e ST banden onder alle weersomstandigheden voor maximale grip. Uiteraard heeft u bij de ST3 serie ook de keuze uit verschillende accu pakketten zo komt u na zowel een korte als de lange rit zorgeloos weer op uw bestemming. 

STROMER ST5 binnenkort in de winkel
De ST5 heeft een stabiel lichtgewicht aluminium frame met een carbon voorvork. De grijze kleur met kabel integratie maakt deze fiets uniek in haar soort en trekt de aandacht van iedereen die je voorbij gaat. Met een nieuw ontwikkelde motor heeft deze speed pedelec een niet eerder gekend vermogen van 850 W. Voor wie dit nog niet voldoende is, is deze Stromer uitgerust met een boostknop die bij inschakeling het maximale vermogen vrij geeft voor de berijder. De ST5 is standaard voorzien van het grootst mogelijke 983 Wh accupakket voor een maximale actieradius. Dankzij het Shimano Di2 elektrische schakelsysteem kiest u eenvoudig de juiste versnelling en schakelt u ook nooit meer mis. Wanneer wilt u komen proefrijden?