Sram force eTap AXS

Het wachten is voorbij, Sram force eTap AXS is hier!

Jullie vroegen, en zij luisterden

eTap is nu beschikbaar voor Force. SRAM Force eTap AXS™ bied de belangrijkste kenmerken van de RED eTap AXS ™ -modern tandwieloverbrenging, geavanceerd kettingbeheer, en eenvoudige personalisatie – in een meer betaalbaar pakket.

“De fietsers van vandaag de dag zijn capabeler dan ooit tevoren. Dus wij hebben een groepset ontwikkeld die bij hun wensen en behoeftes aansluit. Gefocust op waar de weg ons naar toe leid, niet simpel waar die al is geweest”
– Sram

Moderne versnellingen

Racefietsen zijn sneller en capabeler dan ooit eerder, en de renners breiden de mogelijkheden uit met drop bar fietsen. X-Range biedt een groter bereik, nuttiger en soepelere versnelling progressie, net als de slimmere shift-instellingen- ingeschakeld door AXS.

super soepel

Op asfalt of grind, 1x of 2x, eTap AXS geeft een stil, veilig en soepele rid. Dankzij de ultralichtgewicht Orbit vloeistof demper en een uniek Flattop ketting, je zult zelfverzekerder en efficiënterer fietsen dan ooit – maakt niet uit op welk terrein.

AXS ™ ingeschakeld

AXS SRAM’s nieuwe fiets component integratie systeem neemt eTap draadloos schakelen naar het volgende niveau. De app maakt het mogelijk om de batterijstatus te zien, het componentgedrag te veranderen, besturingselementen te personaliseren, krijg onderhoudsherinneringen, en firmware updates.

WAT IS HET VERSCHIL TUSSEN RED EN FORCE AXS?

Qua werking en gevoel staat deze groep op het zelfde niveau als de RED eTap. De verschillen zitten vooral in de opbouw van de crankset: geen one-piece X-Dome design maar twee losse bladen op een spider. Daarnaast zie je een verschil in materiaalgebruik en gewicht. Zo is het ontwerp van de derailleurs hetzelfde als de RED eTap, maar is de kooi van de Force voorderailleur van staal in plaats van lichtgewicht aluminium. De kooi aan de achterzijde is een combinatie van een metalen achterplaat en LFRT in plaats van koolstof. Het verschil in gewicht tussen een RED eTap AXS en Force eTap AXS zal ongeveer 300 gram zijn.

De SRAM Force eTap AXS ™ achterderailleur
”Een om ze allemaal te verslaan” Ontworpen voor zowel 1x als 2x systemen.

Het legt de nadruk op X-Range overbrengingstechnologie voor verbeterd bereik, ketting beheer en beschikt over grotere katrollen voor verbeterde duurzaamheid en efficiëntie. Sterk, soepel, stil en AXS ingeschakeld.

De SRAM Force eTap AXS voor derailleur.
Herontworpen voor degene die alle wegen willen ontdekken. Werkt perfect met alle kettingblad combinaties. Geen compromissen.

AXS ingeschakelt voor gemakkelijke personalisering
Elegant en gestroomlijnde vorm voor meer achter achterband speling
trimloze kooistechnologie met een geoptimaliseerd kooiprofiel voor nieuwe SRAM RED voorste kettingbladcombinaties
Compatibel met bestaande eTap batterijen

De SRAM Force flattop ketting

Voorbij een stapsgewijze verbetering. De Flattop technologie van de SRAM Force-ketting creëert een lichtere, stillere en sterkere ketting.
Rijd ver, lang en snel – deze ketting kan de hele weg gaan!  Flattop technologie maakt een smallere ketting mogelijk met een stillere werking en verhoogde sterkte en duurzaamheid.
Hard verchroomde binnenste schakelplaten en rollers voor minder slijtage en een verlengde levensduur

*Vereist de nieuwe Flattop PowerLock