Opening BikePark Salland – Twente te Holten

De vlag gaat uit want in goed overleg met de Gemeente Rijssen-Holten gingen De poorten van Bikepark Salland-Twente te Holten voor het eerst open op 1 juni (Tweede Pinksterdag).

Helaas kon de geplande opening eind april geen doorgang vinden in verband met de corona crisis. Maar we hebben goed nieuws, na overleg met de gemeente Rijssen-Holten mocht vanaf 1 juni de poort van het nieuwe BikePark in Holten open! Daarom hangen we met veel enthousiasme de vlaggetjes buiten.

Het resultaat is daar, een BikePark met ultieme uitdagingen voor jong en oud, van beginner tot ver gevorderde.

Er waren al veel nieuwsgierige bikers op het Park geweest en niet te vergeten de vele positieve reacties op Facebook. Jammer genoeg moesten de bezoekers de fiets toen in de auto laten of parkeren op het zandpad en te voet het BikePark betreden. Facebook volgers stonden te trappelen van ongeduld, velen kunnen niet meer wachten, het bloed in de aders van menig mountainbiker is al sneller gaan stromen. Nu is het zover, het wachten is afgelopen. Jullie verwachtingen worden ingewilligd en we zien jullie in het Bikepark!

Algemene openingstijden:

Regulier:
Zaterdag 12:30 – 17.00
Zondag 10:00 – 17.00
Woensdag 13:00 – 17.00

Trainingen:
Maandag jeugd 18:30 – 19:30
Woensdag senioren 19:00 – 20:30

Aanmelden voor een training is verplicht, het aanmeldformulier komt op de site te staan.
Voor de liefhebbers is er zaterdag een klusochtend vanaf 9:00 uur, voor het uitwerken van nieuwe ideeën, onderhoud en verbeteringen.

De feestelijke opening moet nog wel even wachten

Het is in deze tijd niet mogelijk om te plannen waardoor de opening te vervallen komt. Wij zullen op een ander moment een evenement bedenken waar we iedereen voor gaan uitnodigen, die nauw betrokken is geweest met de bouw van het BikePark. Dit is wanneer wij met zijn allen met plezier een kop koffie of een borreltje kunnen nemen en niet beperkt worden in ons samen zijn. Met andere woorden, misschien dit jaar en meer waarschijnlijk volgend jaar. We houden jullie op de hoogte. Ook in de Corona tijd hebben met een fanatiek klein groepje verder gewerkt. Met als resultaat een BikePark met ultieme uitdagingen voor jong en oud, van beginner tot ver gevorderde. Uiteraard nog een paar leuke plaatjes.