1000m² FIETSPLEZIER
BIJNA 1000 FIETSEN OP VOORRAAD
PROFESSIONELE WERKPLAATS
0 items

Nieuwe Trek Emonda en Madone SL 6 ETAP

De Émonda SL en de Domane SL zijn de populaire racemodellen van Trek. Namens Goossens Lochem presenteren wij met trots de nieuwe Émonda SL 6 eTap en de Domane SL 6 eTap! Wat ons betreft een perfecte combinatie tussen een hoogwaardig carbon frame en een gloednieuwe groepset & vermogensmeter van SRAM.

SRAM heeft hun immens populaire elektronische groepset van de RED en Force overgezet op de gloednieuwe Rival AXS eTap, voor draadloze topkwaliteit in een heel andere prijsklasse! Met de precisie van elektronisch schakelen, personalisatie van draadloze AXS-technologie, de schakellogica van eTap en de nauwkeurigheid van de hagelnieuwe Quarq vermogensmeter is het een formidabel geheel.

Nu presenteert Trek vijf nieuwe modellen met Rival AXS eTap! Nooit eerder zat er zoveel technologie op deze fietsen in het middensegment en jullie zullen er vast en zeker weg van zijn.

SRAM Rival AXS eTap

Ook in deze splinternieuwe groepset is SRAMs baanbrekende AXS-technologie prominent aanwezig voor een eenvoudige, zeer nauwkeurige en volledig draadloze oplossing. De krachtige motor in beide derailleurs reageren direct, zodat rijders makkelijk snel en nauwkeurig kunnen schakelen. Bovendien kunt u met de SRAM AXS-app alles van de aandrijving instellen, zoals de optie sequentieel schakelen. Doordat er dezelfde accu’s opzitten als de rest van SRAMs AXS-ecosysteem, laad u hem eenvoudig op en gaat de accu 1000 km mee.

Het hele systeem wordt gecompleteerd met een hagelnieuwe vermogensmeter. Met een meting van het vermogen weten rijders het snelst hoe intens ze trainen en de nieuwe Rival Quarq vermogensmeter past in Quarqs rijke traditie van nauwkeurige en robuuste trainingsinstrumenten.

Twee volledig nieuwe SL-modellen

De Émonda SL en de Domane SL zijn Treks populairste racemodellen en Goossens presenteert jou met trots de Émonda SL 6 eTap en de Domane SL 6 eTap! Met deze gloednieuwe groepset en een vermogensmeter zullen deze fietsen dit jaar heel erg in trek zijn.

BINNENKORT VERKRIJGBAAR BIJ BIKE TOTAAL GOOSSENS LOCHEM:
» TREK ÉMONDA SL 6 – ETAP «
» TREK MADONE SL 6 – ETAP «

Beide modellen in meerdere maat- en kleurvariaties