Nieuw bij Goossens: Go4Dry schoenendroger

DE SCHOENENDROGER VOOR DROGE BACTERIEVRIJE SCHOENEN

Deze schoenendroger van Go4Dry is een compact huishoudelijk apparaat dat je schoenen eenvoudig reinigt en droogt. De Go4Dry werkt zonder water. Vieze geurtjes verdwijnen en je schoenen worden weer droog en bacterievrij. Sportschoenen, maar ook luxe lederen schoenen kunnen allemaal eenvoudig op de Go4Dry schoenendroger. De Go4Dry heeft een pakkend design en is in verschillende kleuren verkrijgbaar. Makkelijk op te bergen, omdat hij inklapbaar is!

Deze schoenendroger van Go4Dry is er voor elk huishouden want iedereen heeft last van natte, stinkende schoenen. Elke dag doe je je sokken die de hele dag gedragen zijn in de was en zet je de schoenen aan de kant, heel vies. Bacteriën houden zich hier schuil en bestaat er een grote kans op voetschimmel of geïrriteerde voeten.

Met deze schoenendroger van Go4Dry bent u hier van af en zijn uw schoenen na 25 minuten schoon en droog. Door de Go4Dry wordt de levensduur van uw schoenen verlengt en zorgt daarbij ook nog eens voor gezondere voeten. De Go4Dry is ook inklapbaar waardoor deze zeer makkelijk is mee te nemen. Het moderne design zorgt ervoor dat hij ook mooi in ieder huis past!

VRAGEN EN ANTWOORDEN OVER REINIGEN MET OZON

Ozon (O3) is zuurstof (O2) waaraan zich een extra zuurstofatoom heeft gekoppeld. Ozon heeft een sterk reinigende werking zodat het micro-organismen zoals schimmels en bacteriën afbreekt. In de natuur wordt ozon gemaakt door de UV straling van de zon en vormt de beschermende ozonlaag om de aarde.

Ozon werkt volgens het principe van oxidatie. Wanneer het statisch geladen ozon molecuul in aanraking komt met iets ‘oxideerbaars’ zal de spanning uit het ozon molecuul onmiddellijk hiernaar overvloeien en de micro-organismen afbreken.

In de schoendroger wordt ozon opgewekt door middel van hoogspanning. In de schoendroger zit een hoogspanningsgenerator. Deze hoogspanning wordt naar twee metalen plaatjes geleid. Tussen deze plaatjes ontstaat dan elektrostatische lading die van het ene vlak naar het andere vlak gaat. Door deze overslag ontstaat de ozon.

Nee, dat is niet mogelijk. De ozon wordt uitsluitend gegenereerd door elektrische stroom.

Kleine hoeveelheden ozon is niet schadelijk. Er zijn grenzen gesteld aan toelaatbare concentraties. Maar een te hoge concentratie is schadelijk. We raden daarom aan om de schoendroger alleen in goed geventileerde ruimtes te gebruiken. Ga ook niet bewust boven de schoendroger de ozonlucht inademen.