MTB testdag afgelast

Zoals zoveel evenementen zien wij ons ook genoodzaakt om ons MTB testdag niet door te laten gaan.

MTB testdag Goossens Borculo/Lochem

Ben jij je aan het oriënteren op de aanschaf van een mountainbike? Kom dan naar de Goossens MTB testdag om te ervaren welke fiets bij jou past. Tijdens de Goossens MTB Testdag op zondag 5 april kan je vrijblijvend allerlei mountainbikes uitproberen. Ons personeel is er om al je vragen te beantwoorden en je op weg te helpen bij jouw fietskeuze.

Op zondag 5 april heeft Goossens Borculo/Lochem verschillende mountainbikes van Trek klaarstaan voor gebruik, zoals de supersnelle full suspensions de Trek Top Fuel, Trek Fuel Ex en de nieuwe Trek Supercaliber. Wil je een hardtail proberen dan is die mogelijkheid er ook, deTrek Procaliber staat dan voor u klaar. Wil je net een stapje verder, ga dan voor de E-mtb, het is mogelijk om de Trek Powerfly en/of de Trek Rail te testen.

Op de MTB testdag kunnen de fietsen uitgebreidt getest worden op de net nieuw aangelegde mountainbikeroute de Graafschap. De uitgezette route heeft voldoende hoogte meters ook zijn er op het parcours technische afdalingen waar je kan voelen hoe wendbaar de fiets is.

Aanmelden kan om de fiets die je wilt testen te reserveren. De kosten voor de MTB testdag zijn 50 euro. Hiervoor krijgt u een waardebon t.w.v. 50,- van Goossens en een goodiebag. Heeft u zich niet aangemeld geen probleem, u kunt ter plekke ook nog besluiten om deel te nemen aan de testdag.

Praktische informatie

Wat: Goossens MTB Testdag

Wanneer: zondag 5 april 10.00 uur

Locatie: Lochemse Hockey Club gelegen aan de Koopsdijk te Lochem

Aanmelden kan via onderstaand formulier: