1000m² FIETSPLEZIER
BIJNA 1000 FIETSEN OP VOORRAAD
PROFESSIONELE WERKPLAATS
0 items

MOEDERDAG CADEAU TIPS

Zondag 9 mei verdienen de moeders om in het zonnetje gezet te worden. En daar kunnen wij bij Goossens mee helpen. Voor alle vaders, zonen en dochters die voor Moederdag op zoek zijn naar iets leuks, hebben wij een paar leuke cadeau tips.

De fiets wordt veel gebruikt door moeders, het is namelijk een ideaal vervoersmiddel om boodschappen te doen of om je kind naar school te brengen. Een praktisch fiets cadeau is iets wat wel van toepassing kan komen bij moeders. Een stevige fietstas is dus een ideaal cadeau. Je kunt er alles in kwijt, een schooltas van je kind, een boodschappentas, etc.

De Agu Urban Essentials fietstassen zijn een mooi voorbeeld van kleurrijke en handige fietstassen. De fietstassen bieden genoeg opslag ruimte en de tassen zijn ook nog eens waterdicht!

Voor moeders die hun kind met de fiets naar school brengen is een kinderzitje voor achter- of voorop de fiets ideaal. Zo brengt u uw kind gemakkelijk met de fiets naar school of de kinderopvang.

De Thule Yepp Nexxt Zitje is een ideaal kinderzitje die makkelijk te bevestigen is achterop je fiets. Het zitje heeft een veilige en goede pasvorm dankzij de verstelbare gevoerde vijfpuntsgordel. Het kind zit op een zacht en comfortabel kussen die ook nog eens uitneembaar en wasbaar is. De schouderbanden van het zitje hebben een zachte voering. Dit is dus het ideaal kinderzitje voor achterop je fiets.