1000m² FIETSPLEZIER
BIJNA 1000 FIETSEN OP VOORRAAD
PROFESSIONELE WERKPLAATS
0 items

Lochems Riksja project

Maak kennis met een heel mooi en waardevol project waar wij momenteel aan bijdragen. Een gloednieuwe Riksja fiets waarmee vrijwilligers per keer 2 kwetsbare of niet meer mobiele mensen mee kunnen nemen voor een fietstocht door de prachtige, Lochemse natuur. 

Meer nieuws over een heel nieuw project. Namelijk; het Riskja project.

Met financiële hulp van Bakkerij ten Broeke, diverse fondsen en Goossens Tweewielers onderzoekt het Stadshuus in samenwerking met LWC de Paaschberg de mogelijkheden om een (elektrische) Riksja aan te schaffen. Vrijwilligers nemen per keer 2 kwetsbare of niet meer mobiele mensen mee voor een fietstocht door de prachtige, Lochemse natuur. De vrijwilligers die de riksja besturen zijn o.a. leden van de wielerclub, maar ook andere vrijwilligers zijn natuurlijk van harte welkom. Elke vrijwilliger krijgt een uitgebreide instructie over hoe de riksja te besturen is en het omgaan met de passagiers, zoals het veilig in- en uit de riksja stappen De organisatie van deze fietstochten en de inschrijving zal vanuit het Stadshuus gedaan worden. Hou hiervoor de website en social media in de gaten.

Ook een financiële bijdrage leveren aan dit project? Dat kan door een bedrag over te maken op de bankrekening van het Stadshuus NL51RABO0304991872 o.v.v. sponsoring Riksja project.