Een fiets kopen in de lockdown? Wij komen nu naar u toe!

Wilt u een fiets kopen? Dat kan natuurlijk gewoon. Wellicht denkt u dat het tijdens de lock down niet mogelijk is. Maar, wij hebben daar een oplossing voor!

Als u geïnteresseerd bent in iets uit ons assortiment kunt u hierover contact met ons opnemen. Telefonisch, via app of per mail kunt u uw wensen bespreken. Op basis van uw wensen pakken wij de bus in met enkele artikelen en zo kunt u ‘gewoon’ een fiets naar keuze kopen tijdens deze lock down.

Als uw fiets een reparatie of servicebeurt nodig heeft, en u bent niet in de gelegenheid om zelf uw fiets te brengen of op te halen; ook dan komen wij naar u toe middels onze haal- en breng service.

Onze winkeldeuren zijn gesloten, maar we staan gewoon voor je klaar! Zo ziet onze dienstverlening eruit:

Telefonisch bestellen

Wilt u graag persoonlijk advies bij het doen van een aankoop? Bel onze winkel en we helpen je graag! Heeft u een keuze kunnen maken dan is het mogelijk om dit via onze webshop te bestellen. Voor 10,- kunnen wij het product ook bij u bezorgen, uiteraard zonder handcontact en op 1,5 meter.

Online bestellen

Via onze webshop kunt u ons gehele assortiment ‘gewoon’ shoppen. Advies hierover kunt u altijd via telefoon, mail of whatsapp krijgen. De verzending verloopt daarna via PostNL. U ontvangt altijd een track- en trace code zodat u uw pakket kunt volgen.

Bezorging

Heeft u een keuze kunnen maken dan is het mogelijk om dit via onze webshop of telefonisch te bestellen. Voor 10,- kunnen wij het product ook persoonlijk bij u bezorgen, uiteraard zonder handcontact en op 1,5 meter. Er is dan alle mogelijkheid tot vraag & uitleg.