GOOSSENS IS VERHUISD!

Op 18 december 2020 was het de bedoeling dat wij onze gloednieuwe winkel aan de prins Bernhardweg 11 mochten openen. Echter, vanwege de algehele lockdown, bleef dit nog uit. In Lochem hebben wij de winkels van zowel Borculo als Lochem samengevoegd op één grote en overzichtelijke locatie.

We brengen ons assortiment voor zowel de sportieve racefietsers, gravel- en mountainbikers als voor de stads- en elektrische fietsliefhebbers samen op 1 mooie, centrale plek.

HETZELFDE AANBOD, DEZELFDE SERVICE, MAAR DAN OP EEN NIEUWE LOCATIE!

VANUIT ALLE HOEKEN ZICHTBAAR!

De naamaanduidingen zijn door Nedlite op onze gevel geplaatst! Vanuit alle hoeken is het nu wel duidelijk waar je moet zijn voor een (nieuwe) fiets. Als extra detail zijn er enkele ramen bestickerd met mooie sfeerbeelden.

OVERZICHTELIJKE INRICHTING

Binnen is onze winkel ook flink onder handen genomen. Enkele etaleurs van Present hebben een frisse draai aan de indeling gegeven waardoor alles ruim en overzichtelijk opgesteld staat. Daarnaast hebben ze ook wat seizoensgebonden zuilen opgesteld.

Voor reparaties kun je natuurlijk gewoon terecht, hopelijk ook snel voor alle overige aankopen!

WE MAKEN METERS!

Vanaf 3 november zijn we, op de nachten na, non-stop aan het klussen. Er is gesloopt, gepoetst, gezwoegd maar bovenal gigantisch hard gewerkt. Samen met heel veel klussers, waarvan voornamelijk vrijwilligers, maken we ontzettend veel meters en zijn we inmiddels weer helemaal aan het opbouwen.

De vloer lag er al snel in en een paar extra doorgangen, in de vorm van deuren, waren er ook al heel erg snel gemaakt. Al het ‘mooie’ Lidl blauw is veranderd in onze eigen kleuren en alle podia krijgen een nieuwe look. Zo worden deze gewoon weer opnieuw gebruikt. Het wordt mooi en wij kunnen niet wachten om het jullie, MET TROTS, te laten zien.

WIJ HEBBEN DE SLEUTEL!

Vandaag, dinsdag 3 november 2020, hebben wij de sleutel ontvangen van ons nieuwe pand aan de Prins Bernhardweg in Lochem. We gaan hard aan de slag om er een geweldige winkel van te maken, want er moet nog wel het één en ander gebeuren. Op 18 december 2020 gaan we open. Tot die tijd houden wij jullie via deze pagina op de hoogte!

DATUM SLEUTELOVERDRACHT BEKEND

De Lidl is op woensdag 21 oktober 2020 geopend met een nieuw filiaal aan de Julianaweg in Lochem. Goed nieuws dus voor ons! Op dinsdag 3 november zullen wij de sleutel ontvangen van ons nieuwe pand aan de Prins Bernhardweg in Lochem. Wij gaan dan meteen aan de slag om er een mooie & nieuwe winkel te kunnen realiseren.

OPRUIMING WINKEL BORCULO

Doordat we gaan verhuizen vindt er een grote opruiming plaats in de winkel in Borculo (Korenbree 24). Lees hier meer.

#GOOSSENSFOTOCHALLENGE

Goossens heeft ook bij de verhuizing een challenge bedacht, waar jullie aan mee kunnen doen. Namelijk de #GOOSSENSFOTOCHALLENGE. Bij deze vragen wij jullie om een foto te maken die de kans heeft om bij ons in de winkel te komen hangen. Lees hier meer.