#GoossensFotoChallenge

Komt jouw foto in onze nieuwe winkel te hangen?

Het is je vast niet ontgaan maar Goossens gaat eind 2020 verhuizen naar een nieuw pand aan de Prins Bernardweg in Lochem (oude Lidl). Hiervoor gaan wij, voor de aankleding van onze nieuwe winkel, gebruik maken van grote, afgedrukte afbeeldingen in en rondom het pand. Het lijkt ons leuk dat jij daar jouw steentje aan bij kunt dragen. Daarom organiseren wij de Goossens Foto Challenge!

Via Social media (Facebook, Twitter & Instagram) is het mogelijk om jouw favoriete (fiets) foto, uit deze omgeving, met ons te delen. Ook is het mogelijk om via onderstaand formulier jouw favoriete foto te uploaden. Je mag zo vaak meedoen als jij wil & misschien hangt jouw foto in onze nieuwe winkel tijdens onze grote opening.

Wat moet je doen zodat wij jouw mooie foto kunnen vinden?

Als je de foto met ons wil delen via Social media kun je ons taggen/vermelden in de foto. Zo weet je zeker dat jouw foto niet aan onze aandacht ontsnapt.

Bij zowel Facebook, Twitter en Instagram  kun je ons taggen via @GoossensBorculo. Maak bij het opstellen van je bericht gebruik van de hashtag #GoossensFotoChallenge zodat we hem gemakkelijk terug kunnen vinden.

Waar moet de foto aan voldoen

– Het leukste is als de foto in Lochem of de Achterhoek gemaakt is

– De foto mag in elk seizoen genomen zijn, oude foto’s zijn dus ook welkom

– De foto moet als groot bestand naar ons verzonden kunnen worden, bewaar het origineel dus. Als wij de foto willen gebruiken, wordt je hiervan op de hoogte gebracht.

Deel hier je foto

  • Sleep bestanden hierheen of
    Toegestane bestandstypen: png, pdf, jpg.
    Deel hier jouw foto met ons.

Belangrijk om te weten

Door deelname aan de Goossens Foto Challenge doet de deelnemer nadrukkelijk afstand van al zijn (toekomstige) rechten, hierbij geef je ons toestemming om jouw foto te gebruiken.