Goossens als winnaar uit de bus van snelste bandenwissel (BOVAG)

In een recordtijd van 24,34 seconden verwisselden wij de band en werden daarmee de winnaar van de populaire ‘Snel Sneller Snelst Missie’ van de BOVAG Vakman Game. Deze game(app) is door BOVAG ontwikkeld om de klantgerichtheid, verkoopvaardigheden en samenwerking van en binnen teams te verbeteren.

 

Uit handen van BOVAG-accountadviseur Arthur van Engelen ontving Henk Beumer (links op de foto) en monteur Bjorn Vonk (rechts op de foto) gisteren de felbegeerde beker.

Spannende ontknoping

Het bleef tot het einde van de missie spannend wie de uiteindelijke winnaar zou worden. Heel veel aan de Vakman Game deelnemende teams deden een poging (of soms wel meerdere) om een goede tijd neer te zetten. Uiteindelijk waren wij het snelst, Bike Totaal van Wijk Fietsen uit Veenendaal zette met 28,12 seconden de tweede tijd neer en Bikeshop Stefan Kluytmans uit het Brabantse Liessel noteerde de derde tijd met 28,31 seconden.

Het bewijs

In onderstaand filmpje is te zien hoe wij  het klusje klaarde en onze tegenstanders ver achter ons lieten.

 

Bij Goossens Borculo kunnen jullie de uitdaging nu ook aan gaan!

Tijdens onze WOW! Winter Outlet Weken kunnen jullie de uitdaging aan gaan en proberen onze monteur van zijn troon te slaan.
Versla jij zijn tijd of kom je het dichtst in de buurt van alle uitdagers dan ontvang je een kleine prijs, naast de eer die je behaald uiteraard!

Klik hier en ga de uitdaging aan!