Fietsers Café Achterhoek

Een interessant Fietsers Café Achterhoek in het Stadshûus van Lochem. De focus ligt op het fietsen in binnen- en buitenland. De achterhoek is mooi, maar er zijn nog veel meer mooie plekjes in de wereld!

Er zijn enkele presentaties voorbereid over o.a. fietsonderhoud en navigaties. Maar, het is ook zeker mogelijk om je eigen verhalen + tips te delen. Zien we jou bij het fietsers café op 28 maart?

FIETSERS CAFÉ te LOCHEM 
Datum: zaterdag 28 maart

Tijd: 13:00 – 17.00 uur
Locatie: Stadshûus
Lochem
Markt 3 te 7241 AA Lochem

Buiten op voorhand georganiseerde presentaties – zie programma – is het ook mogelijk voor deelnemers om een  – korte – presentaties te geven. Bijvoorbeeld over hun eigen, zelf gefietste toertochten in binnen- en buitenland. Dit maakt deze dag extra interessant om ervaringen op te doen en te delen.

In het café wordt een hometrainer-met-videoscherm geplaatst, zodat iedereen zelf  kan ervaren hoe het is om de Stelvio (Dolomieten) te beklimmen !

Aanmelden?

In verband met de zaalopstelling en catering vragen wij aan deelnemers om zich vooraf (tot uiterlijk 26 maart) aan te melden via fietserscafeachterhoek@gmail.com

Het programma is voorzien van diverse korte presentaties over:

• Fietsonderhoud

• Fietsnavigatie-apps (GPS, smart-phone)  

• De mogelijkheden van de e-bike voor het maken van verre toertochten. 

Deelnemers die zelf iets willen presenteren over hun meest indrukwekkende fietstochten in buiten- en binnenland worden gevraagd dit vooraf te melden, zodat we hun presentatie (PowerPoint 5 – 8 minuten max. of foto’s) vooraf kunnen klaar zetten.

Deze eerste bijeenkomst van het Fietserscafé Achterhoek is mogelijk gemaakt door vrijwilligers van Europafietsers en de lokale toervereniging De Paaschberg, maar vooral ook door de financiële ondersteuning van Europafietsers, Goossens en Abelleisure
De toegang is gratis – na voorafgaande aanmelding –

Aanmelden kan (tot uiterlijk 26 maart) via fietserscafeachterhoek@gmail.com