9mrt

Event: Goossens Testdag

Event: Goossens Testdag

 

Zaterdag 20 mei Lochem (2 locaties)

Ben jij je aan het orienteren op de aanschaf van een nieuwe fiets? Maak dan de keuze makkelijker door te ervaren welke fiets bij jou past. Tijdens de Goossens Testdag op zaterdag 20 mei kan je vrijblijvend allerlei e-bikes, racefietsen of mountainbikes uitproberen. Uiteraard is het testen gratis. Ons personeel is er om al je vragen te beantwoorden en je op weg te helpen bij jouw fietskeuze.

Bikes voor iedereen

Had je een aantal jaren geleden een beperkte keuze als je een elektrische of sportfiets zocht, inmiddels zijn er allerlei soorten, merken, kwaliteiten en kleuren beschikbaar. En voor verschillende doeleinden. Van korte ritjes op de zomerdag tot fietsvakanties en van dagelijks woon-werkverkeer tot mountainbiketochten op ruige ondergrond. Laat je daarom goed informeren over de verschillende mogelijkheden. Ook voor tips over bijvoorbeeld onderhoud van de accu kunt u bij Goossens terecht. Tijdens de testdag zijn er fietsen van onder andere Bianchi, Trek, Giant en Cortina.

Outdoor Festival

Deze testdag vindt plaats tijdens het Scouting Band Festival Lochem, met allerlei outdoor activiteiten voor jong en oud. Dus ben je uitgefietst, neem dan absoluut een kijkje bij dit veelzijdige outdoor event.

Praktische informatie

Wat: Goossens E-bike Testdag
Wanneer: zaterdag 20mei, 12:00-16:00 uur
Locatie E-bike en race: Parkeerplaats Zwembad De Beemd
Locatie mountainbike: Motorcrossbaan aan het Daniël Willemspad te Lochem
Entree: gratis (aanmelden niet nodig)