DOMANE+ LT

Trek introduceert de Domane + LT, een prestatiegerichte racefiets die is afgeleid van de veelgeprezen Domane SLR. De Domane + LT is geïntegreerd met een lichtgewicht Fazua Evation e-bikesysteem. Deze gave nieuwe bike kan rijders ondersteunen tot 25 km/u.

Het past bij jou als…

Je bent een fervente wielrenner op zoek naar een e-bike die eruit ziet en rijdt als een gewone racefiets. Je wilt een elektrisch aandrijfsystreem dat zo licht en efficiënt is dat je het eigenlijk niet merkt, totdat je de knop omzet en een stevige duw in je rug krijgt.

De techniek die je krijgt

Ons lichte 500 Series OCLV Carbon frame en vork met IsoSpeed achter, de lichte, snelle en efficiënte Fazua Evation motor met 250 Wh accu die ondersteunt tot 25 km/u. Het Fazua-systeem (motor en accu) is eenvoudig uitneembaar uit het frame, zodat je de fiets met of zonder motor kunt gebruiken. Plus een Fazua controller, een 2×11 Shimano Ultegra aandrijving, geïntegreerde verlichting en hydraulische schijfremmen.

Het laatste woord

Ons comfortabele Domane+ frame gekoppeld aan een gestroomlijnd en efficiënt e-bikesysteem. Je krijgt het beste van twee werelden – het gevoel van een echte racefiets, maar ook dat heerlijke duwtje in de rug om de top te halen of nog wat extra kilometers te maken.

Voor rijders die meer willen doen met minder inspanning

De Domane + LT heeft een Fazua Evation aandrijfeenheid met een 250 Wh accu. Die combinatie geeft 60 Nm koppel en ondersteuning tot 25 km/u. Door het compacte en lichte totaalpakket is dit systeem optimaal geschikt voor rijders de het uiterlijk van een traditionele racefiets willen, maar ook een lichte ondersteuning op beklimmingen en bij tegenwind.

Alle bekende Domane-techniek waar je zo gek op bent

Verstelbare Top Tube IsoSpeed, interne kabelgeleiding, bandenruimte voor 38c banden en bevestigingspunten voor spatborden, al deze baanbrekende technologieën zijn afkomstig van de Domane SLR. Hierdoor is dit de lichtste en meest veelzijdige e-bike die Trek ooit heeft gemaakt!

500 Series OCLV

500 series OCLV bereikt een voortreffelijk evenwicht tussen een laag gewicht, sterkte en stijfheid/ Het is ideaal voor de geraffineerde frametechnologie waarmee de frames van trek zich onderscheiden

Aanpasbare Top Tube Isospeed

Voorzien van de gloednieuwe Top Tube Isospeed die de rebound op een soepele en gecontroleerde manier dempt waardoor de rijder maximale verticale flexibiliteit ervaart. De Top Tube Isopeed is ook verstelbaar om de mate van flexibiliteit aan te passen aan de voorkeuren van de rijder en het soort terrein.

Isospeed aan de voorkant

De front isospeed van trek verlegt de grenzen van het mogelijke op het vlak van flexibiliteit. Deze baanbrekende technologie maakt de voorbouw van je fiets soepeler en evenwichter, zodat jij sneller, langer en sterker kan rijden

Endurance Geometrie

Prestaties. Stabiliteit. Triomf. De endurance geometrie van Trek biedt een drievoudig voordeel waarbij de controle, het stuurgedrag en stuurrespons worden geoptimaliseerd via een perfect op de rijder afgestemd gewicht.

Project One

Neem geen genoegen met een fiets die iedereen heeft. Creeër je eigen fiets met Project One, het gepersonaliseerde fietsprogramma van Trek.

Extra ruimte voor de banden

Door extra ruimte voor de banden kun je met de Domane op Plekken komen waar je met een gewone racefiets nooit zult geraken

Geschikt voor spatborden

Verborgen spatbord bevestigingen maken montage van spatborden mogelijk, zodat je zelfs comfortabel kunt rijden in slechte weersomstandigheden.

Blendr stuurpen

Bevestig je spullen direct aan de Bontrager stuurpen voor een gestroomlijnd uiterlijk en maximaal gebruiksgemak.