1000m² FIETSPLEZIER
BIJNA 1000 FIETSEN OP VOORRAAD
PROFESSIONELE WERKPLAATS
0 items

DE NIEUWE SRAM RIVAL ETAP GROEPSET

Maak kennis met de SRAM Rival eTap AXS
Ervaar een betere fietstocht. De SRAM Rival eTap AXS beschikt over de technologie die moderne rijders willen: intuïtief draadloos schakelen, innovatieve versnellingen, geïntegreerde vermogensmeting, AXS-connectiviteit en verfijnde hydraulische schijfremmen. Het is laag qua complexiteit, maar rijk aan functies.

DRAADLOOS SCHAKELEN
Het is een schone, veilige en betrouwbare technologie die past bij jouw moderne fiets. De draadloze schakellogica van eTap is eenvoudig en intuïtief om mee te rijden: één knop om gemakkelijker te gaan, één om harder te gaan.

EFFICIËNTE VERSNELLING
12-versnellingen zorgen voor een groter bereik en strakkere sprongen, zodat je altijd in de juiste versnelling zit, of je nu een brandweg beklimt of sprint naar een stadslinie. Bovendien heeft SRAM Rival eTap AXS meerdere versnellingsopties om uw fiets af te stemmen op uw behoeften.

OPTIE GEÏNTEGREERDE VERMOGENSMETER
Nauwkeurige en betrouwbare Quarq-vermogensmeting, elegant verborgen in een DUB-krukas. Eenvoudig te installeren, gebruiksvriendelijk, met een lagere instapdrempel dan ooit. Meet je voortgang en bereik je rijdoelen.

AXS-APP
Controle, personalisatie en monitoring zijn binnen handbereik met de mobiele AXS-app. Bouw een fietsprofiel op, pas uw schakelgedrag aan, controleer de laadstatus van de batterij en update de firmware indien nodig rechtstreeks vanaf uw telefoon.

VOOR FANTASTISCHE CONTROLE
SRAM Rival eTap AXS biedt de beste remervaring voor alle rijders. Natuurlijk, er is kracht wanneer je het nodig hebt, maar het is de precieze controle en instelbaarheid van het bereik voor verschillende handmaten die onze remmen uit elkaar halen.

Bron: Sram.com