1000m² FIETSPLEZIER
BIJNA 1000 FIETSEN OP VOORRAAD
PROFESSIONELE WERKPLAATS
0 items

BOVAG LEASEFIETSEN

Het is nu mogelijk om een fiets te leasen bij Goossens. Ga fluitend voor een vast, laag bedrag per maand op de fiets naar uw werk. Geniet van maximale zekerheid!

Met een leasefiets kunt u als particulier of als werknemer zorgeloos naar uw werk fietsen. Voor een vast laag bedrag per maand beschikt u over een fiets die u ook voor privéritten mag gebruiken. De fiets is bovendien verzekerd voor diefstal en schade en u kunt altijd gebruikmaken van pechhulp. Je mag een leasefiets ook combineren met andere vormen van vervoer om naar je werk te komen. 

Voordelen van een leasefiets
Een leasefiets biedt u allerlei voordelen. Zo heeft u de zekerheid van een vast maandbedrag, waarbij u zich geen zorgen hoeft te maken over het onderhoud en eventuele reparaties. Die kosten zijn namelijk verwerkt in de leaseprijs. 

Omdat u het aanschafbedrag niet in één keer op tafel hoeft te leggen komen duurdere typen en merken fietsen binnen handbereik. Dus, wanneer u bijvoorbeeld war verder van uw werk woont, dan kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een elektrische fiets met een wat zwaardere accu. Of misschien zelfs wel een speed-pedelec. Hiermee vergroot u uw actieradius en ga je op een ontspannen manier naar uw werk.

De service van Goossens bij een leasefiets
Met een leasefiets heeft u de zekerheid en de kwaliteit van Goossens. Wij kunnen u vakkundig adviseren bij het aanschaffen van een fiets die past bij uw gebruik en specifieke wensen. Bovendien zorgen onze monteurs voor het onderhoud en de reparaties aan jouw leasefiets.

Bijtellingspercentage van een leasefiets

Voor een leasefiets betaalt u een vast bijtellingspercentage van 7% voor het privégebruik. Deze methodiek kunt u vergelijken met die van de auto van de zaak. Concreet betekent dit dat u al vanaf een paar euro bijtelling per maand naar uw werk fietst. De leasekosten kunnen door je werkgever fiscaal aantrekkelijk worden vergoed.