Bosch SmartphoneHub – Verbonden e-bikes met de app

Met het nieuwe Bosch Smartphone hub systeem wordt uw smartphone uw display! Upgrade uw Bosch ebike met dit systeem en geniet van de vele voordelen als Fietsnavigatie, activiteitenregistratie, live weersvoorspellingen en meer. Hier lees je alles over deze innovatieve smartphone hub.

Intelligentie aan het stuur

Ook onderweg altijd verbonden met de digitale wereld: de SmartphoneHub biedt je dankzij de smartphone en de ‘COBI Bike App’ een groot aantal handige functies – van navigatie via muziekbediening, fitnesstracking en telefonie tot het verbinden met andere diensten en apps zoals Strava en komoot. Een geïntegreerd display, dat ook zonder de smartphone steeds de belangrijkste rijgegevens toont, zorgt voor volledige flexibiliteit. Met de SmartphoneHub ben je perfect verbonden zelfs in geval van nood: met de COBI.Bike App en de nieuwe premiumfunctie Help Connect heb je een waakzame digitale begeleider aan je zijde, die na een val met de fiets snel voor hulp zorgt. Dit maakt de rijbelevenis voelbaar ontspannener – en nog een beetje smarter.

Connectiviteit

Optimaal verbonden: dankzij de smartphone met de COBI.Bike App wordt de SmartphoneHub een volledig verbonden besturingscentrale die navigeert, activiteiten registreert en met andere diensten en apps kan worden verbonden.

Doordachte oplossing

Slim verbonden: de combinatie van SmartphoneHub, COBI.Bike App en smartphone zorgt voor een allround verbonden rijbelevenis. Tegelijkertijd geniet je van maximale flexibiliteit – je kunt met of zonder aangesloten smartphone fietsen.

Geïntegreerd display

Ook zonder smartphone op het stuur: het 1,5 inch grote LCD-display dat in de SmartphoneHub is geïntegreerd, toont de belangrijkste rijgegevens en maakt activering van het eBike-systeem mogelijk.

Navigatie

Weet altijd wat de juiste richting is: de COBI.Bike App brengt je betrouwbaar op de plaats van bestemming – naar keuze met 2D- of 3D-kaartweergave. De navigatie-instructies kunnen ook met de spraakfunctie via de smartphone worden gegeven.

Live weersverwachtingen

Zo kan er zorgeloos van het landschap worden genoten: met tot op de minuut nauwkeurige weersvoorspellingen ben je dankzij de COBI.Bike App altijd goed geïnformeerd.

Trainingspartner

Doelen stellen en bijhouden: de COBI.Bike App maakt van de smartphone een digitale trainer door deze te koppelen aan fitness- en gezondheidsdiensten zoals Apple Health, Google Fit en Strava.

Fitnessgegevens

Fitter met de smartphone: je hebt met de COBI.Bike App altijd een overzicht van de belangrijkste trainingsgegevens, zoals vermogen, trapfrequentie en calorieverbruik. Daarnaast kan er ook via Bluetooth een hartslagmeter worden aangesloten.

Entertainment

Gemakkelijk naar lievelingsmuziek of de nieuwste misdaadthriller luisteren: met de COBI.Bike App heb je toegang tot streamingdiensten voor muziek en audioboeken.

Bedienbaarheid

Bedieningsgemak: met de afzonderlijke bedieningseenheid kun je alle functies comfortabel vanaf het stuur bedienen. Dankzij de spraakfunctie hoef je niet meer naar het display te kijken – of het nu gaat om navigeren of het schakelen tussen functies.

Leesbaarheid

Overzichtelijk vormgegeven: informatie is altijd optimaal leesbaar, zowel op het display van de smartphone als op dat van de SmartphoneHub.

Oplaadfunctie

De smartphone-accu eenvoudig onderweg opladen: de smartphone kan via USB worden aangesloten op de SmartphoneHub of door middel van de optioneel verkrijgbare iPhone-houder gemakkelijk worden opgeladen via de eBike-accu.

Draadloze update

Altijd up-to-date: software-updates voor de SmartphoneHub kunnen draadloos en heel eenvoudig met behulp van de COBI.Bike-app worden geïnstalleerd.

Intelligent gekoppeld - de Bosch eBike-wereld

Bron: Bosch