Nieuw: Bontrager R3 Hard-Case Lite raceband

Lichter, sneller en langer meegaand

De gloednieuwe R3 Hard-Case Lite raceband rolt sneller, heeft meer grip en het loopvlak gaat langer mee. De zelfontwikkelde TR-Speed compound en verbeterde Hard-Case Lite lekbescherming maken hem sneller en duurzamer en het lichtrollende profiel geeft meer grip. Met de R3 heb je een snellere raceband die extra vertrouwen geeft in elke bocht.

Productinformatie

  • Ontworpen voor snelheid, grip en duurzaamheid voor racen en rijden op de weg
  • Zelfontwikkelde TR-Speed compound geeft vertrouwen en comfort
  • Hard-Case Lite met verbeterde Nylon105 brekerlaag biedt lichtgewicht lekbescherming, een geweldig rijgevoel en extra duurzaamheid.
  • Lichtlopend, soepel profiel geeft grip en vertrouwen
  • Lage rolweerstand en uitstekende grip in de bochten
  • Het loopvlakprofiel wordt agressiever naarmate de wielmaat groter is, voor een optimale afstemming op het gebruik

Elke dag opnieuw

Onovertroffen snel, betrouwbaar en duurzaam: de R3 Hard-Case Light raceband staat elke dag opnieuw zijn mannetje.

Sneller, duurzamer en lekbestendiger

De nieuwe R3 banden kunnen alles aan. Ze zijn klaar voor veeleisende wedstrijden, maar ook duurzaam genoeg voor de ene training na de andere. Met de R3 heb je één raceband voor elk gebruik. Een nieuwe aanpak van ons ontwerpproces resulteerde in nieuwe rubbersamenstellingen en technologieën waarmee we een raceband konden maken die sneller én lekbestendiger is, en die ook nog langer meegaat.

Sneller rollend

Bontrager’s gepatenteerde TR Speed Compound rolt sneller dan ooit. We hebben onze rubbermix van de grond af volledig opnieuw ontwikkeld om een band te kunnen maken die sneller is in het lab maar vooral ook op de weg.

Minder lekke banden

De Hard-Case Lite anti-lekbescherming is verbeterd met een Nylon105 verstevigingslaag die beter bestand is scherpe voorwerpen, maar ook soepel genoeg om een aangenaam rijgevoel te behouden.

Veel meer meters

Het verbeterde profiel en karkas en de geheel nieuwe TR-Speed compound leveren de perfecte mix van snelheid, grip en levensduur. Uitgebreid testwerk laat een duidelijke verbetering zien wat slijtage betreft – je behoudt dus veel langer het gevoel een nieuwe band te hebben.

Verhoogde grip

Het licht geprofileerde R3-loopvlak verhoogt de grip en het vertrouwen in bochten. Hoe breder de band des te meer uitgesproken de grip. Op die manier stemt de bandenmaat perfect overeen met het beoogde gebruik van de band.