Bontrager introduceert tweede generatie Wavecel helmen

De nieuwe Starvos en Rally

[Waterloo, WI – Harderwijk] Bontrager lanceert twee nieuwe helmen: de Rally en Starvos. Beide helmen zijn uitgevoerd met WaveCel technologie, die Trek en Bontrager vorig jaar maart met veel succes hebben geïntroduceerd. De Starvos en de Rally zijn net als de huidige WaveCel collectie bekroond met 5 sterren in de Virginia Tech’s Helmet Safety Ranking maar lager geprijsd en dus uitermate interessant voor beginnende fietsers.

WaveCel technologie:

WaveCel werd vorig jaar geïntroduceerd door Trek en Bontrager en is een revolutionaire, Bontrager-exclusieve helmtechnologie die is ontworpen om effectiever te beschermen tegen hoofdletsel veroorzaakt bij fietsongevallen. WaveCel werkt als een kreukelzone die de impact-energie van een botsing absorbeert voordat deze krachten je hoofd bereiken. Om je hoofd te beschermen en de energie van een zijdelingse impact op te vangen, verandert de materiaalstructuur van WaveCel in drie opeenvolgende stappen; buigen, kreukelen en verschuiven.

Bontrager Starvos

De Starvos is een veelzijdige en stijlvolle helm met WaveCel-technologie voor op de weg, gravel en mountainbike. De helm is voorzien met een Headmaster fit-systeem voor het makkelijk afstellen met één hand. LockDown-verdelers voor eenvoudig verstellen van de helmriempjes. Naast de maten S/M en L, is deze Starvos ook verkrijgbaar in een extra grote maat XL.

Bontrager Rally

De Rally is een mountainbikehelm met WaveCel-technologie die comfort en prestaties in evenwicht brengt voor trail-rijders die veiligheid boven alles stellen. Deze helm is voorzien van een Boa® dial sluitsysteem, een verstelbaar vizier, een doorlopende helmschaal aan de achterzijde en LockDown-verdelers voor eenvoudig verstellen van de helmriempjes.

Kinderen helmen

Ook nieuw aan de WaveCel collectie is de Jet WaveCel voor kinderen. In twee verschillende maten is er een Jet WaveCel Youth en Jet WaveCel Child beschikbaar in diverse kleurstellingen. Naast WaveCel heeft de Jet een magnetische sluiting waarmee het makkelijker is om de helm vast te klikken bij kinderen. Ook kan de helm gemakkelijk met precisie worden afgesteld door het dailed fit systeem. Om het extra leuk voor kinderen te maken wordt er een set fantasie stickers bijgeleverd om er een geheel eigen helm van te maken.

Garantie

Zoals alle Bontrager producten, worden de nieuwe Rally, Starvos en Jet helmen ondersteund door de onvoorwaardelijke Bontrager garantie, die consumenten 30 dagen de tijd geeft om van hun aankoop te genieten. Als ze dat niet doen, nemen we het terug. Het is zo simpel.

Bovendien worden deze helmen ondersteund door Bontrager Crash Replacement Guarantee. Als de helm een ​​impact heeft binnen het eerste jaar van eigendom, zal Bontrager deze gratis vervangen.

Adviesprijzen

Rally WaveCel: € 149.99              Kleuren: Black, Marigold/Black, Radioactive Orange en Azure/Nautical Navy

Starvos WaveCel:  € 109,99         Kleuren: Black, White en Radioactive Yellow

Jet WaveCel: € 99,99                   Kleuren: Black/Volt, White/Azure, Vis Green/Royal, Magenta

 

 

 

 

Bron:https://www.trekbikes.com/nl