36e Tour de Mariënvelde van start, schrijf je in

Op zaterdag 6 juli 2019 gaat de 106e Tour de France van start op de Grote Markt in Brussel, waarna de renners ruim drie weken onderweg zijn in Frankrijk voordat ze op zondag 28 juli 2019 in Parijs zullen finishen.

 

Deze zaterdag zal ook in het teken staan van de inschrijving voor de 36e Tour de Mariënvelde. Deze inschrijving is deze hele zaterdag mogelijk. Tot 24.00 uur loopt de inschrijving op papier. De digitale inschrijving blijft mogelijk tot zondagochtend 7 juli 2019 12.00 uur. Dan start de tweede etappe en begint ons Tourspel. Er zal die dag nog geen score zijn, omdat er een ploegentijdrit is op zondag, maar een uitvaller zal wel worden doorberekend.

De eerste etappe van zaterdag 6 juli en de ploegentijdrit van zondag 7 juli tellen dus NIET mee, maar de overige 19 etappes natuurlijk wel.

Op zondag 28 juli 2019 vindt de laatste etappe plaats, die zoals gebruikelijk op de Champs Elysées zal eindigen. Voor ons avondprogramma in café Heutinck zullen we zoals ieder jaar een leuke eindgast zoeken. Na een interview zullen de prijzen worden uitgereikt aan de aanwezige prijswinnaars. De overige prijzen zullen per post worden verstuurd. Iedereen een prettige voorbereiding gewenst!

Inschrijving op papier

Een papieren inschrijfformulier voor de 36e Tour de Marienvelde kunt u downloaden via de link hieronder. U kunt dit formulier bij ons in de winkel afhalen.
https://www.tourdemarienvelde.nl/wp-content/uploads/2019/06/tdm-2019-formulier-web.pdf

Digitale inschrijving

De digitale inschrijf link vind u hieronder.
https://www.tourdemarienvelde.nl/mijn-tour-de-marienvelde/

  • Je vult je e-mail adres in
  • Je krijgt een inlogmailtje in je mailbox (bewaar deze goed)
  • Klik in het mailtje op de login knop
  • Je bent nu ingelogd met je e-mail adres
  • Mailtje kwijt? Dan kun je nogmaals je e-mail adres invullen en een nieuw inlogmailtje aanvragen

Succes met het samenstellen van je team!