20okt

Probeertool voor e-bikes

VLOT EN VEILIG OP DE E-BIKE, ERVAAR HET ZELF!

Vanaf 1 november 2018 staan er in Lochem/Laren, Zutphen/Brummen, Ede, Apeldoorn, Twello & Deventer/Colmschate probeerpools met full-service e-bikes om gratis een hele week uit te proberen. Een mooie kans om te ervaren of deze snelle elektrische fiets een goed alternatief is voor de auto.

Fietsen is beleven

Het doel is om zoveel mogelijk mensen in de regio Stedendriehoek te stimuleren om vaker de fiets te pakken. Er zitten namelijk veel voordelen aan fietsen. Fietsen is gezond, het maakt je slimmer én jaren jonger. Met ludieke promotieacties worden de inwoners van de Stedendriehoek van deze voordelen overtuigd. Ook is in de regio de afgelopen periode een aantal verbeteringen doorgevoerd op fietsroutes, waardoor er vlotter en veiliger gefietst kan worden. Nog een voordeel erbij!

Proberen is beleven

Op de reisafstanden vanaf 7,5 kilometer is de elektrische fiets een goed alternatief voor de auto. Zo kan de auto wat vaker blijven staan en gekozen worden voor duurzaam en gezond vervoer. Om het fietsen te beleven, biedt Cleantech Regio de kans om de e-bike een week lang gratis uit te proberen. En dat werkt heel simpel! Via onderstaand formulier is de e-bike direct te reserveren. Meld u meteen aan, want vol=vol. Hier vindt u ook de precieze spelregels en actievoorwaarden.

Betere aanpak bereikbaarheid

Vlot veilig fietsen is één van de programma’s van Cleantech Regio in het kader van het nationale programma Beter Benutten. Daarin werken Rijk, regio en bedrijfsleven samen om de bereikbaarheid over de weg, water en spoor te verbeteren in drukke regio’s.

Inschrijven probeerpool e-bikes

  • Zou u de volgende 5 vragen willen beantwoorden?

    Wij zijn namelijk erg benieuwd naar uw huidige manier van vervoer naar werk. We stellen het op prijs als u dit invult voordat u uw inschrijving afrond.
  • In het kader van AVG verleent u toestemming om deze gegevens uitsluitend voor dit project te gebruiken.