Werkplaats

Goossens beschikt over een ervaren werkplaats, uitgevoerd met specialistisch gereedschap en onderdelen van hoge kwaliteit. Onder leiding van ervaren en gediplomeerd personeel kunnen we alle type fietsen zorgvuldig en deskundig behandelen.

Servicebeurten
In onze werkplaats verrichten wij diverse servicebeurten. Uw fiets wordt zorgvuldig gecontroleerd op de volgende onderdelen en, indien nodig, afgesteld: wielen, spaken, trapas, balhoofd, remmen, versnellingen en verlichting.
– Draaiende delen worden voorzien van nieuw vet en/of olie.
– Onderdelen die vervangen moeten worden worden apart berekend.

Bij aanschaf van een nieuwe fiets bieden wij een service pakket voor € 25,- (elektrische fietsen € 35,-), bij dit pakket ontvangt u een gratis servicebeurt t.w.v. € 50,-, de 2e beurt voor €20,- en een 3e beurt voor €30,-, tevens worden alle accessoires gratis gemonteerd.

LET OP: Fietsen dienen schoon te worden afgeleverd en de servicebeurt is vanzelfsprekend exclusief vervangingsonderdelen.

Onderhoud / Reparaties
Voor onderhoud en reparaties van uw fiets kunt u ook bij ons terecht. Vooraf kunnen wij een indicatie geven van de kosten zodat u niet voor onaangename verrassingen komt te staan. Ook nemen wij gewoon fietsen aan voor onderhoud en reparatie die niet bij ons vandaan komen.

Schaderapporten
Wij bieden ook service van schade aan de fiets. Wij taxeren de schade aan de fiets en maken hier een schaderapport bij. Deze kunt u vervolgens indienen bij uw verzekering.

LET OP: Om te zorgen dat u uw fiets zo snel mogelijk weer terug hebt, is het aan te raden een afspraak te maken. Wij proberen de fiets dan binnen enkele dagen voor u klaar te hebben. Tijdens rustige periodes kan dit uiteraard sneller.

Kunt u niet zonder fiets? Dan hebben wij een aantal leenfietsen ter beschikking.