Wintersport artikelen

bij een fietsenwinkel?

Ja, dat klopt! Goossens biedt een groot assortiment in kleding en accessoires. Voor al uw fietskleding en accessoires kunt u bij ons terecht. Wij werken samen met veel verschillende merken waardoor er voor iedereen wat tussen zit.

Nou kan het natuurlijk zijn dat u geen fietskleding nodig heeft of geen fietsliefhebber bent, maar wel op wintersport gaat. Dan heeft u natuurlijk wintersport artikelen nodig. Ook dan bent u bij ons aan het goede adres! Skibroeken en jassen zul je niet vinden, wel verkopen we veel soorten onderkleding en accessoires aan. Hieronder vindt u een overzicht wat betreft onze wintersport artikelen.

ONDERKLEDING

onderkleding_wintersport

MUTSEN & BANDANA'S

cube_muts

WINTER HANDSCHOENEN

bbb_handschoenen

SPORTHORLOGES

polar_horloge

SPORTCAMERA'S

shimano_sportcamera

BIVAKMUTS

bbb_bivakmuts

GPS

mio_cyclo_505

SPORTVOEDING & VERZORGING

born_assortiment

Kunt u online niet vinden wat u zoekt? Kom gerust eens langs bij ons in Borculo dan kijken we samen naar de mogelijkheden in wintersport artikelen.

Wij bieden veel onderkleding van het merk Craft in het assortiment. Wij hebben echter de mogelijkheid om ook de overige wintersport artikelen te bestellen bij Craft. Kom hiervoor even langs in de winkel.
Een veel gebruikt wintersport artikel is een sportcamera. Dit filmpje geeft de mogelijkheden en kwaliteit van de Shimano sportcamera weer.