Winter Outlet Weken

22 december tot 6 januari

winter-outlet-weken
De opmaak van bovenstaande flyer is gemaakt in samenwerking met Ingri van ovii ontwerp.

WINTER OUTLET WEKEN

Van 22 december t/m 6 januari is het weer tijd voor de Winter Outlet Weken bij Goossens in Borculo. Dit jaar met nieuwe trends, gadgets voor 2018 en bergen hoge korting in onze permanente outlet.

En, om even in de bergen te blijven… Onze ingang zal omgetoverd worden tot een waar wintercafé. Gebaseerd op de gezellige Apres-ski berghutjes op de pistes. Voor, na of tijdens het shoppen lekker genieten van een heerlijke kop warme chocolademelk, cappuccino of glühwein. Hoe leuk (lekker) is dat?

GOEDE DOELEN GEZOCHT

Tijdens de Winter Outlet Weken bieden wij elk jaar een podium voor goede doelen. Meldt je fiets gerelateerde uitdaging voor 2017 aan en kom tijdens deze weken bij onze klanten onder de aandacht. Verder is het mogelijk geld op te halen met verkoop van producten. Bijvoorbeeld door koekjes te bakken o.i.d.

We zouden het leuk vinden als de goede doelen die zich aanmelden wel binnen onze doelgroep passen. Heb of ken jij een goed doel? Neem dan telefonisch contact op via 0545-271392 en vraag naar Anne.

winter-outlet-weken

ACTIES

Op de flyer hierboven vinden jullie alvast de eerste acties van onze Winter Outlet Weken. Zo krijg je bij aankoop van een Craft shirt lange mouw van 49,95 voor maar liefst 27,50 een retro shirt lange mouw van 40 jaar geleden erbij. Hebben we lekkere warme hand- en overschoenen in de aanbieding, kun je veilig de weg op met een goede helm en voldoende lucht in de banden. Mocht er toch wat met je binnenband zijn, is er de mogelijkheid om 7 binnenbanden voor maar 10,- aan te schaffen. En na het fietsen? Maak al je onderdelen dan goed schoon met een rol poetsdoek!

Bij alle kledingstukken in de outlet geldt; ieder kledingstuk 1 prijs per soort.

– SHIRTS KORTE MOUW 25,-
– KORTE BROEKEN 35,-
– LANGE BROEKEN MET ZEEM EN/OF WINDSTOPPER 45,-
– LANGE BROEKEN ZONDER ZEEM 35,-
– SHIRT LANGE MOUW / JACKS 50,-
– T-SHIRTS 10,-

Daarnaast ontvang je elke dag dat wij geopend zijn 1,- extra korting. Zo kosten de shirts korte mouw op 22 december €25,- en op 6 januari nog maar liefst €15,-. Hier geldt natuurlijk wel OP=OP.

WANNEER ZIJN WIJ OPEN?

Vrijdag 22 december
Zaterdag 23 december
Woensdag 27 december
Donderdag 28 december
Vrijdag 29 december
Zaterdag 30 december
Dinsdag 2 januari
Woensdag 3 januari
Donderdag 4 januari
Vrijdag 5 januari
Zaterdag 6 januari

Houdt deze pagina in de gaten voor alle informatie!

Zoals je hieronder in het filmpje alvast kunt zien; Wij sparen al wat sneeuw voor het perfecte Winterse gevoel tijdens onze Winter Outlet Weken.