Update Mio Cyclo 400/600 serie

verbetering ontvangst GPS signaal

update-mio-400-600-serie

Juni 2018

Er is een update beschikbaar voor het OS systeem van de Cyclo 400/600 serie. Deze versie (R55) zorgt voor een betere ontvangst van GPS signalen en ook verkort het de tijd bij het vinden van de satellieten bij het allereerste gebruik van het toestel.

Om een toestel te updaten kan deze via de micro USB kabel aangesloten worden op een PC waar Cyclo Agent is geïnstalleerd. De update naar R55 wordt dan na de acceptatie doorgevoerd. Na een reset van het toestel is deze geactiveerd (automatisch of eventueel handmatig door power en beide lap keys gelijkertijd in te drukken).

Belangrijk dus dat een nieuw toestel via Cyclo Agent direct geüpdatet wordt naar versie R55 en wordt gereset voordat deze in gebruik wordt genomen.

Ook bij klachten over GPS ontvangst als eerste deze update laten uitvoeren.

In het algemeen is het aan te raden dat een gebruiker regelmatig het toestel update via Cyclo Agent om optimaal te profiteren van de laatste software maar ook gratis kaart updates.

Voor de Cyclo 400/600 serie is een specifieke frontmunt beschikbaar in verband met passing en lengte van het toestel. Deze is ook te gebruiken voor de andere series van Mio Cyclo.

Heeft u nog vragen? of komt u er zelf niet uit? Kom gerust een langs bij Goossens Borculo!