Trek Powerfly

nu met uitneembare en geïntegreerde accu in het frame.

De nieuwe lijn van Trek Powerfly elektrische mountainbike – met nieuwe uitneembare, geïntegreerde accu – biedt een antwoord op de toenemende vraag naar e-bikes. De Bosch 500Wh PowerTube accu is volledig weggewerkt in de onderbuis en is gemakkelijk uit te nemen en te installeren dankzij de geïntegreerde afdekkap en het ingebouwde handvat.

trek powerfly

De Trek Powerfly is er zoals voorheen in drie types: hardtail, full suspension (130 mm) en Long Travel (150 mm). Vanaf nu zijn er ook modellen met carbon frame in de Long Travel-lijn, en is er een Powerfly Sport hardtail-model dat standaard is voorzien van spatborden, bagagedrager, fietsstandaard en verlichting. Voor vrouwen zijn er verschillende nieuwe modellen met een aangepast design, een lagere standover hoogte op de kleinere maten fiets, smallere sturen en damesspecifieke zadels.

Trek-Powerfly

Over de gehele lijn van Trek Powerfly’s zijn de specificaties aanzienlijk verbeterd, met betere voorvorken, krachtigere remmen met vier zuigers en met sterkere banden. Dankzij Trek’s beproefde mountainbikeframe-technologie rijden ook deze elektrisch ondersteunde fietsen net zo sportief en prestatie-gericht als onze gewone mountainbikes.