Met veel plezier kunnen we melden dat Goossens Tweewielers ook de komende vijf jaren hoofdsponsor is van LWC de Paaschberg. Na een prettige samenwerking in de afgelopen vijf jaren was het voor Goossens-eigenaar Henk Beumer een makkelijke keuze om opnieuw het contract te tekenen:

“De Paaschberg is een zeer actieve en gezellige wielervereniging waar allerlei fietsliefhebbers hun hart kunnen ophalen. Er is aanbod voor raceliefhebbers, mountainbikers, vutters, kinderen en zowel heren als dames. Met zo’n fanatieke en diverse club ga ik graag opnieuw de samenwerking aan.”

Goossens Tweewielers heeft de afgelopen jaren veel Paaschberg-leden mogen verwelkomen in de winkels in Borculo, Lochem en Laren en hoopt dit ook in de toekomst te blijven doen. Het filiaal in Borculo is toegerust om alle klanten in het race- en mountainbikesegment van dienst te zijn. De zaken in Lochem en Laren zijn meer toegerust op e-bikes en stadsfietsen. Het Goossens-personeel is – net als Henk zelf – actief als racefietser en mountainbiker. Mede daardoor zijn zij in staat om de klanten goed te adviseren.

Voordeel voor Paaschberg-leden

De komende sponsorperiode organiseren Goossens en de Paaschberg onder andere een onderhoudsclinic voor de leden en draagt Goossens weer bij aan de bestelling van nieuwe teamkleding. Verder ontvangen leden van LWC de Paaschberg 10% korting* bij Goossens Borculo, Lochem en Laren met de Goossens VIP-klantenkaart. Deze kaart is bij alle drie de filialen aan te vragen op vertoon van een NTFU-pas.

*op niet afgeprijsde artikelen

paaschberg-goossens-sponsoring