Avondtoertochten

in Borculo, Lochem & Laren

Avondtoertocht_Laren

In dit bericht willen wij jullie vertellen over de leuke avondtoertochten die er bij ons in de regio georganiseerd worden. Fietsen op een speciaal uitgezet parcours in het donker. Dat kan dit jaar in Laren op 18 november, in Borculo op 24 november en Lochem op 8 december.

LAREN
Zaterdag 18 november 2017

Georganiseerd door het Toeristenbelang Laren. Inschrijven en starten tussen 18:00 – 20:00 uur. Er wordt een afwisselde toertocht van ca. 26 km uitgezet die zowel door het buitengebied als het dorp Laren gaat. De route zal over verharde en onverharde wegen gaan en tevens door bedrijven heen.

Inschrijfgeld is naar verwachting  € 5,00. Een kop soep of consumptie is inbegrepen.

De route wordt goed aangegeven met reflecterende pijlen, deelnemers moeten wel zelf zorgen voor goede verlichting en een helm. Deelname is op eigen risico.

Voor verdere informatie:
Bert Roekevisch 0620436714

BORCULO
Vrijdag 24 november 2017

De route zal ongeveer 18 kilometer lang worden, over voornamelijk zandwegen en paden met een aantal spectaculaire doorkomsten bij Borculose ondernemers, waaronder Goossens Borculo. De start is vanaf 19.00 uur bij café Kerkemeijer, Borculo.

Kosten € 5,- incl. een verdraaid lekkere gehaktbal tijdens de afterparty in het café bij Kerkemeijer.

De route is goed aangegeven met reflecterende pijlen, deelnemers moeten wel zelf zorgen voor goede verlichting en een helm. Deelname is op eigen risico.

Meer informatie:
Monique ter Braak
06-54210156

LOCHEM
Vrijdag 8 december 2017

Een donker parcours langs de heuvels en gaten in ’t Venne. Gegarandeerd een tocht vol opspattende modder en speciale mountainbikehindernissen. Het parcours in Lochem zal naar verwachting 80% onverhard zijn. Starten en inschrijven bij Sauna & Beauty ’t Venne.

De route is goed aangegeven met reflecterende pijlen, deelnemers moeten wel zelf zorgen voor goede verlichting en een helm. Deelname is op eigen risico.

Meer informatie: info@tvenne.nl

Nadere informatie volgt