ANWB Fietscheck

De ANWB Fietscheck is een gratis fietsveiligheidscontrole ter waarde van € 25 voor houders vande ANWB Fietspas. Met de ANWB Fietspas mag je jouw (elektrische) stadsfiets gratis en snel laten checken op de belangrijkste punten door een van onze professionele werkplaatsmedewerkers in Borculo, Lochem en Laren.

Ben jij ook zuinig op je (elektrische) fiets? Geregeld klein, maar grondig onderhoud voorkomt groter en dus vervelender reparatiewerk en zorgt ervoor dat jouw fiets blijft rijden als een zonnetje. Onze monteurs geven vervolgens persoonlijk advies over het noodzakelijke onderhoud, eventuele reparaties en goede afstelling, zodat je er weer veilig en probleemloos op uit kan.

Wat wordt er gecontroleerd met de ANWB Fietscheck?

✓ Remmen
✓ Versnelling en ketting
✓ Verlichting en reflectie
✓ Wielen, banden, spaken
✓ Indien gewenst: accu van elektrische fiets (meerprijs: € 10)

Heb je geen ANWB Fietspas, maar wel een Goossens Klantenkaart? In de maanden maart en april kan je dan ook een gratis ANWB Fietscheck laten uitvoeren. Ook bij je racefiets of mountainbike.

Hoe gaat de ANWB Fietscheck in z’n werk?

1. Maak een afspraak: telefonisch of in een van onze winkels.
2. Breng je (elektrische) fiets naar een van onze winkels in Borculo, Lochem en Laren en laat je ANWB Fietspas of Goossens Klantenkaart zien.
3. Geef aan de fietsenwinkel door of je:

Reparaties tot € 50 meteen wil laten verrichten;
Eerst gebeld wilt worden met een prijsopgave;
(Alleen voor elektrische fietsen): voor € 10 je accu wilt laten uitlezen.

4. Haal de fiets af op het afgesproken tijdstip en ontvang het fietscheckformulier.

ANWB-Fietscheck
ANWB-Fietscheck
ANWB-Fietscheck

Waarom een ANWB Fietscheck?

Net als een auto heeft een (elektrische) fiets onderhoud nodig. We maken nogal wat ritjes op de fiets, soms door weer en wind, en daar kan het materiaal onder lijden. Een haperende rem, losschietende handvatten, gladde pedalen of banden, kapotte verlichting, een gebroken ketting… Het zijn bij de ANWB onder leden veelgehoorde ongevalsoorzaken. Daarnaast leidt het laten versloffen van onderhoud vaak tot onverwachte, dure en vervelende reparaties. Zeker nu (elektrische) fietsen steeds uitgebreider, ingewikkelder en kostbaarder worden. Met de ANWB Fietscheck weet je zeer voordelig waar je aan toe bent: de vakman vertelt je precies wat nodig is om je fiets weer helemaal in orde te maken. Zo kom je op de fiets niet voor vervelende verrassingen te staan. Een veilig en vooral fijn gevoel!

Welke merken?

Bij Goossens bent u welkom met alle merken fietsen, ook fietsen die niet bij ons zijn aangeschaft. De kosten en snelheid van eventueel reparatiewerk en onderhoud kunnen wel per merk verschillen en zijn bijvoorbeeld afhankelijk van de beschikbaarheid van onderdelen en de hoeveelheid werk.

Meer informatie of een afspraak maken: kijk op www.anwb.nl of neem contact op met een van onze medewerkers:

Goossens Borculo: 0545-271392, info@goossensborculo.nl
Goossens Lochem: 0573-257361, info@goossenslochem.nl
Goossens Laren: 0573-221350, info@goossenslaren.nl